0
0

Tole je precej zapleten problem in upam da mi bo lahko kdo pomagal. Lani sem končala osmi razred (13 let) in imela sem fanta, ki sem ga imela rada, nisva imela spolnih odnosov, ampak se je pa videlo že na daleč da sva se imela zelo rada.
Potem pa smo se med poletnimi počitnicami preselili v Francije zaradi očijeve ZELO dobro plačane službe. Moj fant ni imel telefona, kar me ni nikoli motilo, v bistvu sem bila ponosna na odgovornost njegovih staršev. Ampak tako sploh ni izvedel da sem odšla. Izvedel je šele na začetki šolskega leta od sošolcev in sošolk. V Franciji sem hodila v deveti razred in končala osnovno šolo. Ampak tam se je zgodilo še nekaj. Spoznala sem fanta, ki je bil po rodu Slovenec in je prav tako prišel iz Slovenije zaradi službe staršev. To se mi je zdelo neverjetno naključje. Skratka ugotovila sva da sva si ušeč in začela hoditi. Od mojega prvega fanta sem se začela oddaljevati, ker nisem imela stikov z njim. V ponedeljek pa smo se končno vrnili nazaj v Sloveniji, saj je bila služba od očija projektna. Moj novi fant pa pride nazaj v Slovenijo skupaj z novim šolskim letom.
Včeraj sem se po enem letu srečala s prejšnjim fantom, ki še vedno misli da sva skupaj in ne ve za novega fanta, enako kot zdajšnji ne ve za prejšnjega. Kaj naj naredim, saj je družina od zdajšnjega fanta po dogovoru med družinama najela stanovanje v našem mestu precej blizu nas. Kaj mi svetujete? Kaj naj naredim?

0
0

Kot prvo, vsakemu posebej povej za drugega. OBVEZNO. Brez tega žal ne bo šlo in prej ko jima boš povedala, prej bo za tabo. Nevem edino, nisi napisala, če do starega fanta še kaj čutiš. Ali ti je še vedbo všeč? Ker če ti je… recimo, da nimaš sreče. Če ti ni, mu lepo razloži, da ti pač več ni všeč in imaš drugega fanta. To naredi prijazno in mu ponudi prijateljstvo, saj se mi zdi, da bi ga bilo vsaj za prijatelja vredno ohraniti. Pogovori se z obema, drugega ti ne znam predlagati.
Pa srečno 🙂

0
0

Preživi nekaj časa z enim, potem pa še z drugim… Z katerim ti je lepše, tisti je pravi

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*