0
0

Mam enga sošolca (rekla mu bom a), ki je drugač moj dobr prjatu. Na začetku mi je šel ful na živce, zdej se pa v redu razumeva. On skoz kaže znake, da je vame, pa skoz govori take stvari, da to kaže. Neki od tega je sicer zafrkancija, ampak večina pa ne. In težava je v tem, da me skoz sprašuje, če bi šla z njim na valeto, sej bi šla, ampak ni moja prva izbira, šla bi z enim drugim sošolcem (rekla mu bom j), ki mi je tudi mal všeč. Nevem kako nej a-ju povem, da glih ne bi šla z njim na valeto. On je bil najprej zmenjen z eno drugo, pa ji je zdej rekel ne, zaradi mene. Hkrati se počutm tut ful razvajeno pa sebično, ker nisem preprosto vesela, da me je sploh kdo povabu. Res nevem, kaj nej nardim, pa kako naj ga zavrnem, ker si res želim it z j-jem in bi res rada vidla, da bi me povabil, pa še res nočem a-ja prizadet, ker vem, da to zelo boli in nočem, da bi bil žalosten zaradi mene in res nevem, kako nej rešm to, da bomo dobr.
Se opravičujem, če je vse skupaj mal zmedeno, ampak tko se tud počutim in se sekiram zaradi tega, tako da, prosim, če mi lahko kdo pomaga, bi bila zelo vesela.

0
0

hej,
povej mu na lep nacin.Ce ima ta fant na izbiro se deklet,ne bi bilo problema.Sama sem bila v podobni situaciji ampak zdaj plesem z ravno tem ki nisem hotela.Zdaj sem pa vesela,sa sem z njem ker je moj sosolc in se razumeva.

0
0

Hiphep, hvala za nasvet.

0
0

Kaj pa ce j-ja vprasas za valeto kar sama? Na nasi soli veliko punc vprasa fante in verjemi, ne bo izpadlo cudno.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*