0
0

ali mislite, da imam lahko fanta pri 12ih?
nevem če me ta fant sploh pozna. kako naj pritegnem njegovo pozornost? ko gre v šoli mimo mene ga podzavestno gledam. tudi on pogleda mene, a gre s prijatelji dalje. sicer sem opazila, da tudi on mene gleda malo dlje, ampak nevem, ker samo bulim v njega. daj ko ni šole skozi razmišljam o njem.
je pa problem. on je eno leto starejši in nevem kako je v njegovem razredu. lani ga sploh poznala nisem (sej ga tudi zdej ne prou) in igra v šolskem bendu. enkrat ko so imeli nastop me je pogledal in ko je videl da ga jaz gledam je hitro v tla usmeril pogled in se skrito posmejal. ampak…. nevem.
zelo si želim, da mu bi na snep kaj napisala a nevem kaj.

0
0

ja, ampak v omarico mu ne morem dat, tudi če bi vedela katera je njegova, so tam vedno drugi fantje. lahko bi mu dala v torba ampak bi preveč tvegala. ampak imam prijateljico, ki je frendica z usemi fanti in lahko ji rečem naj mu namiguje. ampak…..nevem

0
0

Kaj pa če mu napišeš kakšno sporočilce (ni se treba podpisat), sam tolk, da bo vedu, da je ena vanga in se bo pol sprasv kdo je to napisu, pa mu bo to loh zlo vsec in mu bos tut ti postala bl.
Upam, da sm ti pomagala

0
0

Hmmm, probaj takle; ej, ki je že dns za dn? ker šport ti je najbl ušeč? in tko, upam, da sem ti pomagala

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*