-1
0

Hej! Vem, da vas ima večina verjetno resnejše probleme ampak še vedno bi mi zelo pomagalo če odgovorite. Moji lasje nočejo ostati počesani. Vsakič, ko si jih počešem, so še preden dvignem krtačo spet zvozlani in mi štrlijo vsepovsod. Lak ne pomaga, gel ne pomaga… Ne vem kaj naj naredim. To mi gre zelo naživce, ker me potem vsi sprašujejo če sem se počesala. Potem pa je tu še problem št. 2. Ker imam precej dolge lase (med daljšimi v razredu) mi vse punce ves čas šarijo po laseh in mi hočejo delati razne frizure, jaz pa ne prenesem, da mi kdo šari po laseh. Imam vprašanje glede nečesa drugega. Kaj če bi naredili temo, kjer bi vsi dajali nasvete za nego las, po nekaj dneh pa jih zbrali v eno temo? Zanima me le kam bi to sodilo v svetovalnico ali klepetalnico?

0
0

Tudi jaz imam ta problem. Ko sem se postrigla je bilo vse čudežno bolje. Priporočam to da se malo postrižeš, tako ali tako so zdaj moderne krajše frizure.

0
0

Tud men lasje ne stojijo pri miru. In pol se moram tokrat počesat, da mami vid da sem se res. Tudi meni bi odgovor zelo pomagal…

-1
0

Hello!
Tud jst sem mela enak problem. Pol sem pa si dala lase v cop al pa v kito pa jebli cool. Sicer zdej me moti ce mam kaksno fruzuro zato tega ne nosim vec. Bi pa verjetno pomagalo vam.

0
0

Lahko si narediš/te figo al pa 2 kiti…al pa se samo mal postrižeš…

0
0

Ja js mam podobne probleme, in kot je že rekla Kr ena, si lahko narediš različne frizure, pa ti ne bojo več šarili po laseh, če se ti jih zdi škoda postriči, poleg tega ne bodo več izgledali tako skuštrani.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*