0
0

Živioo!
Mene pa en fant na hodniku, če je sam pa js sama al pa včasih tud če je kera prjatlca zraun mene, peca. Pač pozdravi pa pomežikne al pa se dere moje ime (tud če sliši cela šola se dere), copat mi vrže, marelo uzame pa to… Zadnič sm bla sama na kosilu (sred ur me je učitlca spustla ker mam edina kosilo in smo se sam menli pr pouku ker je biu zadn dan pred počitncami) in nobenga drugega v jedilnici razn tk 15 učitlc in se je čudežno prikazu tam u jedilnci pa šou po kosilu in prišu k men sedet pa me skos neke sprašvau. Pozdravi sam če ni nobenga od njegouga kroga frendov okol, moje ime se dere v vsakem primeru, ke bol resnega pa sam če sma sama. Včasih se menima po fonu, včasih klikne on včasih pa js. A mislite da bi on hotu bit z mano, ker bojda so tole kr očitni znaki? Sam ni mi jasno zka sam na samem. So ble pa tud že govorice da je fuckboy in mislim da to delno drži (al pa kr u celoti)
Tnx all

0
0

Hoj!
Ja, fantje so taki, da jih je v družbi sram. Če bi hotel biti samo prijatelj, potem še tega ne bi delal. Očitno nimaš kaj izgubiti. Vprašaj ga, če bi šel npr. v kino ali kaj podobnega in poglej njegovo reakcijo. Poskusi!

0
0

to ni nic cudnga. fantje so v razvoju taki. ampak ce gre to cez meje povej komur koli na šoli.

0
0

Hej. Sej ne da bi to moral drzat ampak teli znaki bolj kazejo da se zajbava iz tebe. No ampak fantje smo pac taki da punce ki so nam vsec pac mal hecamo. No lej ce ti je vsec…

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*