0
0

Med počitnicami letos sem spoznala fanta, ki je bil zelo prijazen in vse. Mislim, da mi je bil malo všeč ampak tu se začne moj problem! Vedela sem, da se ne bova nikoli več videla, za telefonsko pa nisem vprašala, ker mi je bilo nerodno Oz. Sem bila zelo neumna. Zdaj mi je zelo ooo žal in že kak mesec razmišljam o njem. Sem ga pa vprašala, če spet pride (ni važno kam,) pa je rekel ne… Zelo sem žalostna. Pogrešam ga. Ali Mi kdo pomaga? Se sama ne vem, kako ampak sigurno boste rekli, da je v morju se mnogo rib. Naj vas (ne) presenetim, ampak se mi zdi, da je on eden zelo redkih, ker sem pri fantih izbirčna pa tudi nihče nima take možnosti, kot je je imel on, da sva se videvala na morju. Tako sva se še bolj povezala. ampak res ni zame čisto vsak. Pri njem pa sem izgubila možnost…

0
0

Ejla,
razumem te (imela podobno izkušnjo) vsi govorijo da so boljši pa naj ga pozabiš pa nevem kaj ampak to ni tako lahko da si kar rečeš nebom več razmišljala o njem in je kar takoj tako zato za začetek poskusi ga poiskati na družabnih omrežjih in se poskusi pogovarjat z njim če paboš videla da ni zaiterisiran ne bodi vsiljiva in raje začni s planom b.Plan b je način da ga preboliš in se pripraviš na nove stvari ker punca ti si to zaslužiš.
PLAN B:
-najprej v časih nam glasba lahko zelo pomaga naredi playlist pesmi ki te razeselijo in so ti všeč (en predlogo:lizzo-Good as Hell-ena bolših za takrat ko si žalostna glede fanta)
-najdi si hobi
nekaj da te zaposli slikanje, ples, risanje, petje, kakšen šport karkoli ti je všeč!
-sposodi si kakšno dobro knjigo
-lahko bi si tudi naredila en hiter makeover pojdi h frizerjiu kupi si nekaj novih oblek uredi si nohte
-pojdi mali ven s prijateljicami druži se z ljudmi nikar ne ostani v svoji sobi in se jokaj to ti samo uniči preostanek poletja uživaj!!!

0
0

Ojla.

Najprej bi ti rada rekla, da nikdar ne obupaj. Sama sem imela podobne izkušnje (ne samo enkrat) od katerih pa sem se veliko naučila. Če ti kaj pomaga: jaz sem izbirčna že glede prijateljev. Potem pa sem nenadoma spoznala zelo simpatično punco. Super sva se imeli ampak nisem imela tel. št. Čez nekaj časa, ko sem najmanj pričakovala, pa sem jo spet srečala… Ta zgodba se pri meni ponavlja z različnimi ljudmi zato je zame najboljši rek: nikoli ne izgubi upanja in sprosti se… Vse bo še dobro…

P.S. Če te zanima, ti lahko povem, kako sem iskala določene osebe. Če verjameš ali ne, našla sem vse mogoče podatke… Vse se da!

Držim pesti zate…

0
0

Korenček,
Prislo bi mi kar prav, ja. Hvala za trud in odgovor. Zelo sem hvaležna.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*