0
0

Hei, tole bo zvenelo malo čudno in zapleteno zato, če ne razumeš preberi še enkrat in potem odgovori. Skratka gremo k mojemu problemu.
V četrtem razredu je ena moja sošolka rekla celemu razredu, da sem zaljubljena v enega fanta. Potem je on mene zasovražil, sploh ne vem zakaj ampak enostavno me ne mara. Ko sem ga vprašala je rekel, da ker sem v njega ampak potem sem mu jaz povedala, da nisem pa se ni nič zgodilo. V šesti razred, kar sem zdaj smo se premešali in zdaj nisva več sošolca. Sprva mi je bilo to super, zdaj pa sem ugotovila, da sem vsakič na hodniku šole gledala za njim in, da mi je všeč. Ko sva bila isti razred sva se nenehno prepirala in zmerjala. Zdaj, ko vem da mi je všeč bi se mu rada približala tako, da bi se najprej normalno razumela potem pa tudi kaj več. Oba imava snap, njegovo št. imam tudi zaradi ene grupe na vibru samo on moje nima in seveda se nič ne pogovarjava. Samo močem mu direktno napisati sporočila, ker bi mu tako dala vedeti, da mi je všeč tega pa za zdaj še nočem ker bi potem vse postalo še slabše kot je zdaj. Res bi prosila, da mi svetujete.

0
0

Hey. No, jaz mislim, da nekomu, ki mu RES zaupaj to poves. Potem naj on/a prisluskuje in se pozanima v koga je ta fant. Drugace pa lahko ga nekaj casa malo opazujes, potem pa gres sama do njega in mu reces, da si v njega, pac da ti je lep in da to ni nic taksnega, ampak ce on noce imeti nic s tabo, da ti pac to sprejmes in ga bos pustila za sabo. Ce pa ti rece, da je v tebe ali kaj podobnega pac ste lahko nekaj casa frendi pol pa ste skupaj. Ce pa bo se vedno jezen na tebe pa mu reces, da v resnici nisi v njega in da je to bil izziv. Srecno!

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*