Odgovorjeno
0
0

Torej!
Eno leto nazaj mi je bil všeč en fant! Bil je razredni “žaljivec” vse je žalil in ni bil prijazen. No, meni je bil vseeno všeč. Potem se končno dobila Viber in sma postala Bff. Spraševal me je kako naj osvojim svojo drugo Bff. Ko sem mu svetovala sem mu povedala, da mi je všeč in je rekel, da se bo odločil med nama… Odločil se je zame. Postala sva par v soboto (preko telefona) v ponedeljek pa sem ga pustila. Bil je zelo jezen name…
____________________________________________________________________________

Zdaj sva skupaj predstavnika razreda in moram ga veliko prenašati. Žali moj prijatelje in me moti med poukom. No cel razred moti in žali. Mene je zelo sram. Sram me je, da mi je bil všeč in, da sem bila njegova punca. Poskušala sem vse možne načine kako bi se nehala obremenjevati z preteklostjo pa ne znam. Vem, da ljudje sprejmemo ljubezen za katero mislimo, da si jo zaslužimo ampak vseeno. Kako naj osvobodim preteklost, ko pa me vsi spominjajo nanjo????
Hvala vam odrešitelji,
JustLily

Najboljši odgovor
0
0

Oj!
Meni je bil tudi vsec en fant. Zmano se vedno plava. In pol sem cez nekaj let ko sem ga spoznala ne pa sam gledala sem ugotovila kaksen kreten je.

0
0

Poskusi se z njim pogovoriti na samem, kot si omenila imata Viber. Povej mu svoje razloge, zakaj si ga pustila, in se pogovorita. Upam da je kaj pomagalo.

0
0

Hej!
Bila bi vesela, če bi mi še enkrat odpisala.
Ta fant vse besede obrne sebi v prid. Poznam ga od 1 razreda in ne pomaga. Ni sposoben. Sem poskušala.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*