0
0

Okej to se gre za mojo mlajšo sestro ampak bom začela pri sebi. Torj js sm že imela probleme s hrano npr. da nisem hotla vlk jest in sm pol zarad tega ful shujašala imam pa tut izkušnje s prenajedanjem… no in fora je v tem da imam mlajšo sestro ko je stara 9 let in zadnic se mi je nekaj pritozevala da use sošolke jejo manj od nje bla bla bla in pol sm ji povedla da je ona ful suha in se je ful začudla in mi skor ni hotla verjet da je čist normalna in da je ok ce je kadar je lačna, pa tudi če vec od ostalih.

Problem je sledeč: danes zjutraj sm po nakljucju našla njene zapiske/beležko. Tam je imela seznam stvari ki jih mora spremeniti pri sebi in pisalo je da mora vec telovadit, se vec časa ucit za šolo in manj jesti!!!!!!!

Js sm ful zaskrbljena za njo zato ker sem razmisljala podobno ampak šele, ko sem bila starejsa od nje! Res ne vem kako naj bi ji pomagala ker nocem da ima kako motnjo hranjenja ko je starejsa…že zdaj sama sebe ne vidi kot suho pa ceprav je bol suha ko js…kaj naj? Če bom povedla mami se bo ona pogovorila z njo in potem bo sestra vedela da je nekdo videl njene zapiske in pol nam bo vsem še manj zaupala…

Help?

0
0

Aamm kookie ne vem, kaj je na tem smešnega. Torej. Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila sestro. Mogoče lahko kje pustiš knjigo o tej temi, tam kjer jo bo zagotovo videla. Naj ugotovi, da je to resno in, da ima vsaka punca drugačno telo in, da to ni slabo. Mami bi na tvojem mestu tudi povedala, saj je to res nevarno.

Lp,
I love book

0
0

I love book, sem precej ziher, da je to fake Kookie. Prava Kookie tega zagotovo ne bi pisala.
Kr ena, sestri razloži, da res ne sme hujšati ali stradati. Povej ji, da če bo storila kar koli od tega, bo hudo zbolela. Povej pa ji tudi, da lahko komot telovadi in jè zdravo, a da ne sme izpustiti niti enega obroka.
Lahko se tudi pogovoriš z mamo, a ji zabičaj, da ne sme nič reči sestri in naj da bo le pozorna količino hrano, ki jo zaužije.

0
0

Po mojem je najbolš da se s sestro pogovoriš in ji direktno poveš da si vse informacije našla naključno. Normalno je da človek noče bit debel a kar je preveč je preveč. Stvar suhosti ni da malo ješ in telovadiš do onemoglosti. Naj si zada cilj, da svoje teže ne zveča preveč. Vedeti mora tudi da z leti postaja težja ker je večja in ne zato ker bi se zredila. Hujšanje je le pri čezmerni telesni teži, ki je nima. Pogovori se z mamo in si ne delaj skrbi. In na koncu še pohvala zate: res si skrbna sestra

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*