-2
0

zivjo . imam problem da si zelo želim biti igralka.hodim na dramski krožek ki se mi je pred kratkim končal.rada bi vec takih krožkov a nevem kam naj se vpišem.pri dramskem sem imela 2 vlogi.

0
0

Hey Živa!
Smešno ane? Enako nama je ime in obedve imava enake želje!
Torej greva na tvoj problem. Če se je dramski krožek prav končal, pojdi na internet in poglej če je kje kaj blizu tebe oz. vašega kraja kamor bi lahko hodila.
Jaz naprimer hodim na neko igralsko skupino, ki deluje v našem kraju.

Vso srečo!
Živa, pod imenom Sweety

0
0

Hei živa!

Mislim, da si na dobri poti. Upisala si se na gledališki, dobila nekaj vlog. Bravo. Poiskusi se vključiti, tako kot je reka že ena, v kakšen krožek, kakšno dogajanje okoli vasi, …Lahko pa z prijateljicami vstanovite klub, iz knjig delate kratke scenarije in jih igrate. Če to naredite, povejte učiteljicam, boste imele generalke. Tako boš imela nek nastop, ki ti bo pomagal do igralske kariere. Tako se boš naučila govoriti pred vsemi(saj verjamem da zanaš že) in še pretvarjati besedila v scenarije. Meni je vzelo teden dni vaje, da sem se naučila dobro pretvarjati besedila. Nato lahko greš, če še nisi v srednjo gledališko šolo oz. karkoli že je. Želim ti veliko sreče na tvoji igraski poti.
Lp Str. G

0
0

Hej!

Tudi moj življenski cilj je postati igralka, zato ti prporočam da se po končani gimnaziji vpišeš na AGRFT (Akademija za gledališče, radio film in televizijo) toda tam imajo sprejemce in če ga ne opraviš ti priporočam da grš na FDV (Fakulteta za družbene vede) smer novinarstvo. Oprosti za to govoričenje, sedaj pa k bistvu. Lahko narediš oz. ustvariš svojo dramsko ekipo in nastopate na vseh možnih priredizvah, proslavah, dobrodelnih prodlavah itd. Lahko pa pišeš pilu in jim predlagaš da bi organizirali natečaj za mlade igralce.

Upam da sem pomagala.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*