Odgovorjeno
0
0

Imam problem.moji starsi kr naprej gledajo ne filme v katerih se strelajo.jaz jih pa nocem gledat.

HELLLPPP!!!!

Odličen odgovor
0
0

Strinjam se s tem da je groza! Poskusi iti v sobo med filmom, v takšnih “strelskih” prizorih se umakni na wc. Pač poskusi se čim bolj izogibati filmom. Če ti ne preostane drugega pa se še zaklen. Tole ni naj naj odgovor ampak mogoče ti bo malčkeno pomagal.

LP

olly

Odličen odgovor
0
0

Jaz pa rada gledam Akcijo. Npr Silvester Stallone. Noro dober igralec. Pa še smešen je. Ampak ok. Povej staršem ali pa pojdi stran od Tv-ja. Ali pa se zmenite da enkat gledate ta film drugič drugi izbere…
Upam da sem pomagala.

1
0

živjo
reci jim;da nočeš gledati teh filmov.sicer pa če so trmasti jih pusti.zateči se v svojo sobo in si tam piši dnevnik ali pa pojdi ven in se z družbo igraj.to ti bo pomagalo.ustrajaj in pelji do konca.mimogrede LEPE ZDRAVE IN VESELE PRAZNIKE.

1
0

Tudi jaz nimam preveč rada akcije…svetujem ti, da takrat, ko gledajo film bereš knjigo ali pa, če imate doma računalnik, gledaš na njem nek film, ki ti je všeč…upam, da sem ti pomagala!

0
0

Zivjo! Jaz ti svetujem, da prijazno povej, da ti taki filmi niso vsec in te ne zanimajo. Ne pricakuj, da boste zdaj gledali same romanticne komedije, vsak se bo moral malo prilagodit. Naj vsak vecer izbere nekdo drug film, da Bo’s prisla se to na vrsto s svojimi zeljami. Med akcijskimi filmi se zamoti po svoje, ce ti niso vsec. Verjamem, da se bo naslo kaj, kar te bo pritegnilo 🙂 Mogoce omeni pri vecerji.Ampak ce ne vejo oz. mislijo, da te to tako zelo ne moti, sploh ne pomislijo na to. Kar pogumno 😉

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*