0
0

okey samo mezanima ena stvar, ubistvu dve. Js sem pred 3,4 mesci zacela telovadit- delat vaje za rit. Rezultati so bli vidni v 1 al 2 tednih. Zanima me pa to da ce bi za pribl. kolko se ti zveca rit ce telovadis 1 leto, usak dan po 1 uro dvgujes levo pa desno nogo, tako: https://www.google.com/search?q=donkey+kicks&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwja8PSo_MnqAhVxoosKHWDECc4Q_AUoAXoECA0QAw&biw=1366&bih=625#imgrc=JHDK64oQM55WFM
pa da ne telovadis po youtube kanalu ker semizdi da so tako rezultati hitrejsi kr sm okoli 2 tedna delala tako. in tudi v enem videu na youtubu je tak 1 tedenski challenge da samo dvigujes nogo ki sem ga delala 3 mesce nazaj cisto nazacetku ko semzacela telovadit pa so bli rezultati ful hitri. No in kj ce bi to delala eno leto pa zraven bi telovadla se une vaje neki hips dips za lepso obliko riti (prosim napiste ce jih poznate in da delujejo) in kaksne vaje za ozji trebuh ce merazumete po alngesko serece semizdi slim waist (tudi cepoznate kaksne videe ki delujejo za to mi prosim napiste).
Hvala ce mi bo kdo odgovoriu in pa oprostite kr tako grozno pisem ker morem tolko stvari pa da boste prau razumeli napisat,..