0
0

No ja da vam povem nekaj… Meni se zdi da me noben sploh nemara. Dons k je mami prsla do mene pa vprasala ce bi delala za šolo da mi pomaga, sm se odlocila da grem delat. No tko pac delam za šolo z mami kar nism znala sama. Pol pa pride v sobo brat pa reče “a lohk tud men pomagas”. In ja pol ona kr gre men pa reče ” dj se sama kj potrud”.:( Al pa k mam en besedil za prepisat ona gre stran, bratoma pa narekuje besedil… (Aja pa ona nam pomaga takrt kadar nc ne znamo. Da si neboste misln da ji zmer tezimo.) No in js se pol v sob kr jokam, pa nevem zkj. Tud zdj k to pisem se jokam?. Men se zdi da me noben ne mara, no pomojem kr drži?. Enkrt bom sam pobegnila od doma?!!!!!

0
0

Draga Ammmm!
Mama te ima zagotovo rada. Mogoče je tudi njen težko. Zdaj je doma z vami/vama in vsi jo prosite za pomoč veliko ima dela. Otroci velikokrat mislimo, da imamo samo mi problema. Pa ni res. Starši imaj velikokrat še večje od naših. Stroški, Služba, Položnice… Tega ne govorim, ker se sama tako obnašam ampak, ker so nam tako rekli v šoli.
Glede zamisli o pobegu od doma. Ne delaj tega. Ne sebi in ne svojim bližnjim. Zagotvo te imajo radi.
Mama mogoče samo ne vi kako bi ti pokazala kako te ima rada. Če tako misliš se pogovori z njo. Če pa še kar ne bo šlo pa sem te jaz pripravljena poslušati in pomagati samo napiši problem. Sicer te ne poznam ampak ima podobne probleme. Verjemi, da te imajo radi.
Upam, da se solze posušijo,
JustLily
IMAMO TE RADI!!!!!!

0
0

Draga Ammmm!
Seveda je na tem širnem svetu nekdo, ki te ima res rad. Stavim, da če bi pobegnila od doma, bi po vsaj 2 urah po mestu videl plakate :
IZGUBIL SE JE OTROK!
PROSIM POMAGAJTE
////////////////
/ /
/ (SLIKA) /
////////////////
POKLIČITE: 123546
In, če se ti res zdi, da te nihče ne mara, pomisli: ali se kdo druži s tabo, ti kdo pomaga? ja? Potem te le ima nekdo rad. 🙂
Pozdravlja te Nihče

0
0

Ne razumem… Kako noben črncek iz Afrike ne Javka, ko nima vode tu pa za take stvari jocete

0
0

Hej!

Mama te ima gotovo rada! Pa saj ti pomaga pri nalogah! Sta tvoja brata morda mlajša pa jima zato narekuje? Malo moraš potrpeti, starši se ne morejo prelomiti na 3 kose, da bi bil en pri družini, en v službi en pa pri gospodinjskih opravilih. Tudi meni se je zdelo, da me mama nima več rada pa sem jo vprašala če je res in je rekla:”Joj ti bučka! Itak, da te imam rada! Ti si pa res ena buča,veš?”
Beg od doma pa sploh ni prava rešitev! Pa tudi to se ponavadi izjalovi in imaš potem še bolj zagrenjeno življenje z psihijatri pa policijo, pa starši, ki so ti nonstop za petami, ker jih skrbi če si boš kaj naredila. Ne počni tega!

Zapomni si, vedno je nekdo na svetu, ki te ima rad!
Drži se!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*