0
0

Prosim pomagajte nujno rabim vašo pomoč. Torej, gre za to, da mislim, da sem predebela. Resno! Že tri dni se gledam v ogledalo in res se mi zdi, da sem predebela. Sploh v nogah in v trebuhu. Ne vem zakaj tega nikoli prej nisem opazila… Sicer mi veliko ljudi govori da sem suha in nihče mi ni rekel, da bi morala shujšati. Ampak vseeno.
Poznate kakšne načine da shujšam? A je pametno da grem na kakšno dieto? Kakšno pa? Prosim pomagajte…

0
0

Hvala vam vsem! 🙂
Hvala da ste pomagale in imate prav. Naredila bom kot ste mi svetovale in se sprejela ❤

0
0

verjemi mi da tudi jas kdaj mislim da sem debela ampak v resnici sem suha.nič ne naredi samo zdravvo jej in dovolj se gibaj

0
0

V tem obdobju skoraj vse punce mislimo da smo predebele. Pa to ni res. Glej, če ti ni nihče rekel da si predebela, potem zagotovo nisi. Naša merila so v teh letih malce porušena. Vse bi rade bile lepe, suhe….pa to v bistvu smo, le da nase gledamo z drugačnimi očmi. Nič skrbet, vse je v redu. Sprejmi se tako kot si, saj si taka najlepša!! 🙂

0
0

Prosim ne paničari. Jaz že 2 leti mislim da sem predebela ali vsaj pretežka. Glede na to da ti drugi govorijo da si suha, raje ne hujšaj!!
Če pa vseeno želiš kaj narediti glede tega pa raje kot hujšaj delaj 5krat ne teden kakšne vaje za trebuh ali noge.

Js vem da nisi debela in da se ti mogoče tako samo zdi, a z normalno prehrano in malo telovadbe se lahko znebis tudi tega občutka, verjemi.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*