0
0

Ne morem več. Uničiila sem si pol življenja, Nočna mora. joj joj joj. Ukvarjam se z svetovanjem tako kot ti.. Ampak vseeno uničeno imam življenje. Veliko časa med 5 in 7 razredom sem preživljala z fanti. Gojila sem si samozavest, način obnašanja, … Postala sem ena izmed njih, Nato se je vse podrlo. Razredna četvorica smo jaz, k, k in n. Ko sem se začela družiti z u pa se je vse podrLo namreč ostale tri jo ne marajo. Saj tudi meni ne prija ampak je pa fajn. V četvorici se je vse spemenilo. Vrgle so me ven. Na moje mesto je stopila moja prijateljica k. Niti malo ni kaj lepa kot jaz. To pravij vsi. Ampak kaj ko sem se želela vrniti. Sicer so me sprejele ampak nismo več 4 nas je 5. Fora če veš ksaj to pomeni je v tem, da se je vse spremenilo. Ves sistem ki sem ga zidala se je podrl. Hiearhija se je podrla. Nismo ve na vrhu. Jaz nisem na vrhu. N ki je moj desna roka bila je postaala glawna. In za povrh tega sm se pa še zatreskala v enega tipa. Vsi mi gredo na živce sploh pa kr mi vzamajo čas ravno ko se mi vtrne zamisel za zgodbo. Pomagaj m povej mi kako svojo izkušnjo.

0
0

To ni tak problem sej samo ena nova prjatlca pa umir se no sej bo kul in ni ti trba bit glavna bda bos uadovoljna
PS:mal ne dojamem tvojga pisma

0
0

Ali se ti ne zdi, da si ( malo ) preveč samoušečna? V življenju žal ne boš dobila vsega kar si zaželiš. Saj ni važno če si vedno glavna in nad vsemi. Če pa si ena tistih ljudi, ki jim gre vedno za slavo in pozornost, pa nevem, kaj naj ti rečem… Daj še drugim priložnost, da se izkažejo. Morda si je tisto dekle, ki je zdaj prevzelo “tvoje” mesto popolnosti že od nekdaj želelo biti glavno. Glede zgodbe pa razumem. Tudi jaz kdaj dobim odlično zamisel za knjigo, a me kdo zmoti. Predlagam, da si ideje vedno takoj nekam zapišeš. Za ljubezenske težave pa nisem strokovnjak. Ampak mislim, da bi bilo najbolje če mu za svoja čustva poveš.Vso srečo ti želim v življenju!

0
0

Hoj,

zelo na kratko – ne moreš biti celo življenje glavna. Vloge v družbi se spreminjajo in najlepše je, če smo enakovredni, se spoštujemo, cenimo drug drugega in vsakemu pustimo, da je “glavni” na svoj način. Že to, da obstaja tako jasna hierarhija, je narobe. Imejmo se radi brez hierarhije, da pač smo preprosto drug z drugim.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*