0
0

hej, plis pomagite tut če napišete sam nevem al pa kaj se vm zdi. No uglaunm js sm stata 11 ampak neznam kolesa, špage in tako naprej. Pač a se da v tekmovalno skupino pr hiphopu pridt če neznaš tega??
Pliss pomagite!!

0
0

mislim da ja sam lohk ne boš mela glavne vloe oz. nekaj takega.

0
0

hej ti bom iz lastnih izkusenj povedala. Pri nas je bilo tako, da smo imeli kot avdicijo in so nato zbrali 8 clanov za malo formacijo. Jaz sem bila ena izmed njih in nobenga ni zanimalo ali znas spago ipd. Potem ko smo zaceli s treningi smo se skupaj pogovorili o tem kaj kdo zna in potem smo imeli tudi tako koreografijo, kjer so bili samo taksni gibi, ki jih znamo. Smo pa tudi imeli vmes 2 punci, ki sta bili malo bolj gibcni in sta potem oni dve imeli kaksne druge gibe, medtem ko smo mi plesali. Vse se da zmenit ne skrbi. Mogoce ni v vseh klubih tako ampak probaj zakaj pa ne. Nikoli ni prepozno. In verjemi, da bos vsak trening bolj in bolj raztegljiva in tako bos lahko znala spago narediti. Ce te se kaj poleg hiphopa zanima kar vprasaj.

lp, hiphep

0
0

hej, hiphep zanima me ali ti znaš narediti špago, kolo..?? In če ni preveč zasebno na katero plesno šolo hodiš?
Drgač pa ful hvala!!

0
0

Nevem, če kaj pomaga, ampak 2 leti in pol sem trenirala jazz balet (sedaj mi je zelo žal da sem končala). Ubistvu ni nobenega zanimalo, ali znaš ali ne 🙂 Bi pa ti priporočala, da treniraš špago, kolo ipd.
Lp,
Lora♥️

0
0

Jaz sem v tekmovalni skupini sicer tekmujemo pod street dance show ker smo tako majhno društvo in smo se kot skupina odločili za street neznam spage kolesa odvisno je tudi od kluba npr mi imamo sele drugo leto zacetnisko skupino ko sem jaz zacela je ni bilo in kar direkno gres v tekmovalni glede na to da smo iz pionirjev k mladincem sli le 4 ni bilo vecjih tezav in se kar normalno treniram pa se kar neznam treniram pa 9 let hip hop 5 let ce te kj se zanima kr upras ne grizem 🙂

0
0

hej Plesalka, ja jaz znam narediti spago. Poleg tega znam tudi preval naprej in preval nazaj cez eno ramo. Sicer v koreografiji nismo nikoli tega potrebovali, ker smo imeli drugace sestavljeno. Edino ena punca je naredila salto to je pa bilo to. Hodim pa v eno izmed ljubljanskih plesnih sol 🙂

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*