0
0

To je tretji del in upam da vam je všeč. Priosila bi za kometarje. Mnenja, teorije, kritike … Karkoli. Pa če vam je všeč ali lahko prisim napišete zakaj vam je všeč ali pa tzudi če vam ni. Prosim ker brez komentarjev se mi ne zdi smiselno nadaljevati. Uživajte! <3
Primrose je ostala nedaleč za mano. Ležala je na tleh in po licih so ji tekle solze. Tresla se je od bolečine. Ko sem se obrnila in jo zagledala sem takoj stekla proti njej. "Primrose!" lovila sem sapo. Bila sem izmučena od teka. "Kaj, kaj se je…" Utihnila sem, ko sem videla njeno roko. Na zapestju je imela globoko rano. Kot, da bi ji nekdo zarezal v roko. A videla nisem nobenega noža ali kaj podobno ostrega. Hitro sem si slekla jopico in obšla me je ledena sapa. Poskusila sen zazstaviti kri in pomagala Primrose vstati. Ni bila dovolj močna, zato je samo obsedela in se naslonila na drevo.
"Kaj se je zgo…"
"Nevem kako, ampak…" glas se ji je tresel in solze so ji še vedno tekle "dohitel naju je. Zgrabil me je za gleženj in padla sem. Mislim, da me je hotel zabosti ampak… Me je samo v roko." Stresla se je.
"Morava poklicati rešilce in… Policijo pa…"
"Ne." zmajevala je z glavo. "Nikogar ne bova klicali. V redu bom. Tudi moji starši ne bodo izvedeli za to saj so tako ali tako na službenem potovanju."
"Kako pa boš…" preden bi lahko kakorkoli rekla me je prekinila: "Saj je Tayler doma. In rana sploh ni tako huda. V redu bom samo… Obljubiti moraš, da ne boš nikomur povedala!" pogledala me je in njene oči so bile rdeče od joka.
"Ampak…" sem ugovarjala.
"Obljubi mi! Moraš bi obljubiti!" glas se ji je spet zatresel.
"Prav." sem zavzdihnila "Obljubim."
"Saj veš, da obljuba pri meni nekaj velja?"
"Vem. Zdaj pa ali boš lahko hodila?"
"Bom. Saj z mojimi nogami ni nič narobe." je odločno odvrnila.
Počasi sva prišli do Primrosinega vrta in se odpravili proti vrtni hiški.
Ozrla sem se nazaj proti gozdu in opazila nekaj nenavadnega. Bila je kri. Na enem od istrih kamenčkov, ki so ležali pod skalo. Na skali pa se je v soju lune bleščal krvavi X.

  • Shelly
    Taylor** ups napaka
0
0

Hej Shelly!
Izjemne zgodbe pišeš in komaj čakam, da objaviš nov del!!

0
0

Zelo mi je ušeč ker je zgodb napeta samo malo kratka je drgač pa ful kul nadaljuj

0
0

Ful dobra zgodba. Obvezno nadaljuj. Pa še napeto je(to mi je zelo všeč)

0
0

nadaljuj ful mi je vsec ker je tko skrivnostno in ne ves kaj se bo zgodil ni mi vsec da je tako kratko

0
0

Ta zgodba je super. Hitro nadaljuj ker me že zelo zanima kaj se bo zgodilo.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice