0
0

Hej, mene zanima kdaj ste vi dobil instagram če ga mate. Js sm stara 11 ampak tko skor usi moji sošolci že majo instagram. Pač kako prepričat starše da ga dobim?
Pliisss helppp.

0
0

Js še sploh nimam telefona kaj šele Instagram!
Sej boš mela Instagram sam zdej pač mogoč še ne.
Nič se ne obremenjuj.
Moje sošolke in sošolci majo tud vsi telefone in insta gor, js pa pač ne.
Sej boš že mela Insta.
Lep pozdrav,
Ana

0
0

Jaz nimam telefona mam pa instagram na računalniku.
Starši ne vejo.

Lp,

0
0

hej jaz sem stara 15 in ga nimam. To ni nic takega. Verjemi, da si tako zavarovana pred razlicnimi nasilji preko interneta. Drugace pa, lepo povej starsem da si ga zelis in pa da bos imela samo prijateljice dodane. Mislim da to nebi bil problem. Tudi ce ti ne bodo dovolili, ne skrbeti bo ze cas za to 🙂

lp, hiphep

0
0

Nevem, zakaj bi mogla biti taka kot vsi ostali. In kaj potem če ga oni imajo? Imajo kaj več, česar ti nimaš?
Jaz ga nimam, pa sem stara 13 in ne vidim nobene potrebe po tem, da bi ga imela 🙂

0
0

Js sm si ga naložila pr 11.letih . In takrat sva ga imele iz našega razreda samo js in moja BFF. Staršem nisem povedala, zato, ker Ig ni nč takega.

0
0

Oj!
Jst nimam IG pa si ga zelo želim. Moja brata bosta septembra stara 17 pa noben nime nobenih socialnih omrežij razen en ma facebook ka ga more met za šolo. Men tud wifija niso dovolil na phonu sam na compu ga lohk mam. Ampak sem nekako ugotovila kodo tko sa ga zdej mam sam starsa ne vesta.
Nevem kako lahko prosis za IG. Men še vibra ni ratal dobit.

-1
0

Aja!
Pozabila sem povedat.
Moje frendice ga majo in pol smo enkrat s klubom šli na priprave in so vse cel dan razen ko smo sli na trening čepele al na IG al pa na tik toku. Edin dve ga nisva meli ka sva najmlajši in sva se dolgočasili… Zato je učasih tud fajn če socialnih omrežij nimaš.
Itak pa si če ga nimaš bolj povezana z realnostjo in imaš ponavadi prave prijatelje ki jih poznaš. Ne pa te ka majo ta omrežja in misljo da majo na njih neke prjatle pol pa ugotovijo da te ljudje sploh niso taki kokr je misla.

0
0

Jst sm mela instagram ze pr 10 letih starsi niso cist nc vedl da ga mam tko da ih nerabis cist nc prepricat kr nalozi si pa jim ne povej pa to je to

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*