0
0

Moji starši me vsako poletje za dva tedna pošljejo k teti na podeželje. Teta je pred kratkim dobila novega fanta, ki sedaj živi pri njej. Sta zelo nadležna ker se skoz prepirata ali pa se za vdako malenkost jezita name. En teden ju še lahko prenašam, dva pa nikakor! Povejte mi kaksen izgovor, da mi ne bo treba tja. Moji starši bodo v službi in nocejo, da bi bila sama doma, na tabor ali v kolonijo pa nocem iti. Sem ju ze poskusala prepricati, da bi sla k prijateljici ampak se ne strinjata. Ali naj se pretvarjam, da swm bolna? Drugega izgovora ne poznam. Help!!!!!

0
0

Hej!
Predlagam ti, da greš namesto k teti, k babici. Čeprav verjetetno to ne bi delovalo. Pojdi na tabor, ker je to neki najbolšega! Če pa noben od tvojih poskusov ne uspe in moraš k teti, pa naredi takole: Sprehajaj se po mestu ali vasi, poišči si prijatelje in jih veliko obiskuj, pojdi v kino, pojdi v svojo sobo in ustvarjaj, beri (lahko greš tudi v najbolj odmaknjen kot vrta). Za konec: pogovori se z njima. Upam, da sem pomagal.

0
0

Hej!!!!!!! Jaz sicer nisem za laganje ampak, če te še kar ne poslušata, boš morala ukrepati. Tista 2 tedna jima reči, da si si zeloooooooo želela iti, ampak da te boli grlo, glava, ti je slabo, moraš narediti kakšno stvar…
Upam, da sem ti pomagala.

0
0

Sem upostevala tvoj nasvet pa žal ni pomagalo. Vseeno ti hvala!

0
0

OJLA,
jaz sem s starši iskrena. Povej jim RESNICO in videla bosta, da si res ne želiš tja. Žal druge pomoči ne najdem.
Upam, da sem ti pomagala 🙂

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*