2
0

_____________________________________________________________________________
Oj, no gre za mojo druzino. Moja starsa se ze veliko let kregata, jaz to poslusam ze od kar sem se rodila. Z sestrico sva 4 leta razlike. Tudi zdej, ko sem malo starejsa (mam 14 let) se onadva se vedno kregata. Najmanj 1x tedensko. Moja sestrica se tega zelo boji in si zaradi tega grize nohte. Ampak res se mi ze to, da se kregata ne zdi prav. Moj oce pa je ze veckrat udaril mene, 1x tudi mojo sestrico. Vam bom povedala en primer:
Gledala sem se v ogledalo in on je bil v sobi. Mame in sestrice ni bilo doma. On mi je rekel: ,,Dej nehaj se gledat, ker nisi tako lepa kot mislis, da si”. Meni to ni bilo ravno prijazno. Res je, da imam vcasih kaksne cudne izpade, tudi v soli sem enkrat nekoga boksnila in potem hodila k psihologinji- mislim, da je to samo zaradi tega, ker to poslusam ze celo zivljenje. No, jaz sem se rezjezila in obesalnik iz omare vrgla na tla, da je koscek odletel stran. On me je primu, potegnu za lase in zacel z glavo ‘butat’ v tla in govoril: ,,Kaj bos nehala, a. Kaj s enimas tega dovolj”. Skoraj bi mi otrgal sop las. Brcal me je z njegovimmi trdimi cevlji v stegna in semizdi tudi po trebuhu.
Meni to ni glih okey! Itak bom cez 4 leta polnoletna, ampak useeno. Nocem pa da bi to morala moja sestrica prenasati. Enkrat jo je z roko tako mocno udaril po glavi, da je imela cel rdec obraz. Meni govori: ,,Dej samo bodi tiho meni. Poglej, kaksno roko imam. Te mahnem se ti bo svetlo v glavi. Samo se bos na tla usula. Mene to zellooooo razjezi in potem morem nekaj naredit z roko. Nekoga udarit, nekaj vrst na tla,… To ni prav, priznam ampak tega nemorem vec prenasat. Tudi na mojo mamo krici in jo je ze veckrat udaril. Zaradi tega pa vcasih moja mama krici tudi na mene s sestrico. sploh nevem kako naj odreagiram, res nevem vec kaj naj naredim!

0
0

Oj, si devet razred, a ne? Ko boš šla naslednji teden v šolo, povej psihologinji-v najslabšem primeru, se bo s starši samo pogovorila. Predvidevam, da hočeš čim prej od hiše. No, dobro bi bilo, da to poveš psihologinji ali tomtelefonu mogoče tudi socialni.Ker to, da se oče izživlja nad vami, ni normalno! To je psiho! (brez zamere)

0
0

poklič na tom telefon al pa neki al pa na policijo poklič.

0
0

to je spolna zloraba al neki tazga(upam d se en zafrkavaš!!!)

0
0

d123: prisezem, da je res. Ne bi se iz tega zafrkavala, ker to res ni smesno in nikoli se nebi igrala s custvi ostalih.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*