0
0

Vem da je v piloti svetovalnici že veliko zgodb a vseeno jo bom začela pisati. Če vam nebo všeč bom nehala. Ko preberete uvod povejte ali naj nadaljujem.
__________________________
Sem Ana. Stara sem 14 let in živim v hiši z mamo, očetom, psom ter 3 bratci. Sovražim jih. Grozni so saj mi vse razmecejo in uničijo. Sobo si delim z najmlajšim izmed njih(star je 5 let). Moja najboljša prijateljica Maja je edinka in zelo si želi bratca ali sestrico. Ravno sem končala 9. razred, bila sem odlična in odšla bom na gimnazijo. V 9. razredu sem bila priljubljena in veliko fantov je bilo zaljubljenih vame a meni ni očaral nihče. Stara sem 14 in se nisem bila resno zaljubljena. Tudi fanta se nisem imela. Sama s sabo sem kar zadovoljna. Imam goste rjave lase in kostanjevo rjave oči ter olivno polt. Sem suha in imam gladko kožo. Veselim se gimnazije a malo me je tudi strah saj ob sebi nebom imela Maje.

0
0

LA hvala<3 (((o)))

0
0

Zanimivo 🙂

0
0

Hvala za komentarja. Vikky veliko se bo dogajalo ampak to je biu uvod. San je naslov ROMANCA torej si lahko predstavlas kaj se bo zgodilo. <3

0
0

Meni je ql

0
0

Začetek je še kar OK samo nisem prepričana če bi sploh lahko še kakšno dogajanje dobila iz tega.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice