0
0

hey,
mene zadnje čase neki zlo skrbi, res bi bla vesela če mi pomagate.
bom kr na kratko povedala:

pač jst mam eno sosolko ki je bla moja kr dobra prjatlca pac zmiri smo se zajbavale skup pa tko…
kr naenkrat se je čist spremenila…

pač nazadnje kar mi je še napisala je blo tole:

Ne mislm se ukvarjat z froci s taksnimi k ste vi?

pa še:

Jst sm vs ze zdauni pozabla tko da lej…jst vs nerabm nerabte se vi sploh z mano ukvarjat aja pa ce se jokam al pa rezem ne pomen da se rezem zard vs al pa da se jokam zard vs

pač ona je mela pred neki cajta rojstn dan, enkrat prej pa je enmu fntu pusilala svoje slike pac čist gole in tist fnt jih je ubjavu za njen rojstn dan…(aja pa ce vm kej pomaga:ona je tko kr ful debela…) pac njej je blo to cist ok in pac pls ne mi pisat de ji je hudo kr vem de ji ni kr mi je pac tko pisala, napisala je: boli me k in pac jst sm to že ucitlci rekla in je rekla de se probam z njo nurmalno puguvarjat ampak pač ona ne dovoli… ne dovoli de bi ji pumagala… pac grozn je…pač pa jst ji sploh nc nism nardila… pac povn stvari je se blo umes ampak pac to bi blo res predoug ce bi to use napisala…pac rekla je tut de se z nami puguvarja sam zato kr ji je doug cajt… aja pa se ubjavla je de se je rezala pol je bla ze spet ok…pol je rekla de se ji jebe (oprostite)za vse…pol je bla ok… pol nevem kua….pac ko naj nardim? a jo naj pustim prmer?kaj?kr mi sploh ne dovoli… tko usi sosolci guvurijo de jih briga ce se bo ubila…. sej mene tut mal ampak se useen… pac tut ful velikrat se je zlagala pa to…pa govorila de ena moja prjatlca gleda pornice…(sej ne de bi blo kej napobe sam vseen)in pac ja… please help meeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kr res ne vem ko naj nardim

pa še tole

0
0

aja pa to ku sm napisala nakonc sm se neki zmotla tole:
pa še tole tko de to ignoririte…

0
0

Reci, da ti je mar zanjo in naj ne počne neumnosti zaradi nekih kretenov. Poleg tega pa ji povej, da tudi z njene strani ni pametno kar tako nekemu tipu pošiljati svoje gole fotografije.
Telo je nekaj kar moremo spoštovati in v tvojem primeru tvoja prijateljica ne spoštuje svojega telesa, njen sošolec pa ne njene zasebnosti.
Punci daj vedeti, da si njena prijateljica in ji probaj pomagati pri tem, da se ‘poboljša’.
Povej ji da v življenju dobimo toliko možnosti, če pa si življenje vzamemo možnosti ni več.
S tistim rezanjem in jokanjem je zelo očitno povedala, da bo to počela ravno zaradi tega incidenta.
Poskusi ji pomagati ali ji vsaj najti primerno pomoč. Če je hudio lahko poveš komu, za katerega veš, da ne bo tega zblebetal okoli, ampak ji bo pomagal.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*