Odgovorjeno
0
0

Stara sem 13 in ze 4 leta sem v enega fanta. Res je lep pa tud prjazn. In gre za to da on ma trenutno 3.punco (u resnic ni tak tip da bi skoz punce menou). Ucasih me ni marou, zdj se pa se kr razumeva. Trenutno je z eno k je moja ful dobra prjatlca. Ampak on se ni meu nikol punce k ni mela velike riti (ubistvu usako k hoce osvoji) pa skoz gleda svojo punco v rit. Jst ga mam reees rada ampak ko poskusam ugotovit kaj me tok prvlac na njem nikol nc ne ugotovim. Zdj poskusam met res veliko rit pa cim vecje prsi (delam vaje). Ful se trudim, skoz sanjarim da bi mela svoj prvi seks z njim, ko se samozadovoljujem mislm na njega, delam se da je pr men pa da se pogovarjava… in to se mi zdi ze prevec! Tud jokam zard njega. Pa gledam couple goals na pinterestu. Res nmorm vec tko naprej! Mal sm tud depresiuna sam si ne morm pomagat.

1. Kako nej ga osvojim?
2. Kako nej sm bolj samozavestna pr tem?
3. A je bols da ne gledam couple goalsov?
4. A je cudn k se nism mela fanta?
Pa ne mi pisat da nej pocakam na taprauga fanta al pa da bo ze enkrat prsu bl pametn.
Prosm odgovorte!

Najboljši odgovor
0
0

Nevem koga si opisovala mene ali sebe!:)
Jaz sem imela čist isti problem, predvsem to stvar z samozadovoljevanjem in sem čist enako stara to se mi je dogajalo tričetrt leta, tako, da se mi zdi to čist normalno. Glede tega ne morš čist nič, saj bo čez čas minilo in v to sem prepričana 100%!!! Verjemi mi, enako je blo pri meni in še pri marsikomu!!!
1.Če pa res hočeš osvojit pa se z njim pogovarjaj kar se da, a ne tako, da bo iztopajoče. (če ves kaj mislim)
2. Ne rabiš samozavesti, ampak bodi samo to kar si.
3.S Cuple goals ni nič narobe lahko jih gledaš, razen če te žalostijo, te rajši ne.
4.Da še nisi mela fanta ni nič narobe, včasih se mi zdi, da vsi hočejo met fanta čim prej, a jaz pravim, da je boljše bolj pozno, saj se med temi leti ustvarjajo različne ljubezenske spletke, kar popestri naše življnje!
Oprosti, če sem piala tako malo na hecen način, a želela sem te malo razveseliti in pomagati, upam, da mi je vsaj malo uspelo!!! 🙂
Lp,love123

0
0

Aja, pa nikar ne joči, to bo le še poslabšalo stvari!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*