0
0

Okj, živijo. Torej, ime mi je Lana, sem 7 razred in na razredno stopnjo so prišli novi otroci (sestati). Imeli smo neko razstavo kjer sem spoznala enega fanta, iz šestega razreda in takoj mi je postal usec. Igra kitaro. Ne druživa se veliko. Edinkrat ko se vidiva se vidiva na šolskem orkestru, to bo pa tudi to. NE SOVRAŽI ME SE!!! Rada bi postala njegova prijateljica, ampak ne vem kako. POVEJTE MI KAKO!?! No, imam kar nekaj telesnih napakic (čuden profil obraza~to je edino) a res bi rada postala njegova prijateljica. Prosim, pomagajte mi!
Lana, 7 e

0
0

Hej Lana,
Ne obremenjuj se preveč z svojimi napakami ampak se osredotoči na stvari ki so ti na tebi ušeč. Zraven njega poskusi biti čim bolj naravna in se vedi kot da se z njim poznata že več let. Vem da je teško, tudi sama sem bila tam ampak poskusi. V drugačnem primeru pa vedi da te tam nekje čaka nekdo.

0
0

Poglej si to:

0
0

Draga Lili!
Dekle pravi, da je fant eno leto mlajši! Saj ni prvi letnik. Da dela punca take stvari pred njim, da ji zbeži! Te pogledi pa to, premlad je za to. Poskusi postat njegova prijateljica in se pogovarjajo o kakšni stvari ki vama je skupna. Lahko ga celo, če vidiš, po vprašaš o kakem klubu ali učiteljici, ki je ne najdeš nato pa poved zakaj jo iščeš in tako naveze pogovor!

0
0

punce! kaj pošiljate take videe fant je eno leto mlajši. izpadla bo Glupo. Rajši mu povej, da bi bila njegova prijateljica.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*