0
0

Gledam,…saj veste katere videe,vmes se poskušam gibati v tem smislu v postelji. Poskušam oponašati sajveste kaj. Stvari potiskam v svojo,…,kaj je z mano? Prosim,kaj naj?

  • Anonimna objavil/a 3 leta nazaj
  • nazadnje urejeno 3 leta nazaj
  • Revija PIL
    Živjo vsem! Načeloma s tem vprašanjem ni nič narobe, je pa zelo sumljivo, da je bilo podpisano z imenom in priimkom. Smatramo, da gre za potegavščino, pri kateri je nekdo skušal krepko škodovati sošolki. Ime smo spremenili v “anonimna”. Če želite, lahko še vedno odgovarjate, kot da gre za resnično vprašanje. Butljem, ki ste želeli težiti neki deklici, pa sporočamo, da so vaša dejanja zelo grda in napačna.
0
0

To je čist normalno! Ker to moja sestra pocbe že 3 leta in je stara toliko k ti.

0
0

To je normalno,…saj veš večina najstnikov gleda take videe. Če to pocnes,mislim da hoče sexat,…če res pol loh pač s fantom enkrat res sam z zaščito(sj ves Nuša,kondom)če pa ga nimaš(fanta,ne kondoma) pa se probajte samozadovoljevat,…saj veš z vibratorji,to loh kups u Venera shopu. To je čist normalno!

  • Revija PIL
    Tudi, če imaš fanta pa nimaš kondoma, se ogni spolnim odnosom :D Drugače pa … Počasi s spolnostjo, sploh z drugimi osebami, prosim. Pa imejte v glavi, da v realnosti marsikaj ni tako kot na videu!
Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*