Odgovorjeno
0
0

Rabim nujno do 1. septembra da se skuliram!!!!! Pisala sem že ko sem imela podoben problem… Z tistim učencem v katerega sem zaljubljena nisem skupaj v razredu!!!! Grem v osmi razred in tam imamo angleščino, matematiko in slovenščino vsako uro v skupinah… Tudi tam nisem z njim!!!! Ko sem to videla na urnikih sem se tako razjokala… Pomagajte prosim!!!!

Najboljši odgovor
0
0

Zdravo!
Verjemi veliko ljudi ima podoben problem. Tudi jaz sem ga imela ze veckrat ampak sem se vedno pobrala in sla naprej ter spoznala novega:) Drugace pa ni ti treba skrbeti da nisi v isti skupini. Lahko ga vidis pri ostalih urah, pri malici… Lahko se prijavis na kaksen krozek, kjer je tudi on. Ne priporocam pa ti, da mu poves da ti je všeč, ker mogoce on tega ne cudi do tebe in se bi potem te lahko izogibal. Zato bodi pogumna in pozitivna pojdi do njega in ga bolje spoznaj, bolj se druzi z njim. Lahko si pomagata pri domačih nalogah ipd. In tako izveta da imata tudi kaj skupnega, podobnega. Lahko pa ugotoviš, da v bistvu nimata nič podobnega in ti tako s časoma ne bo več všeč. A boš vsaj imela novega prijatelja… nikoli ne veš;)
Upam da sem ti kaj pomagala:)

Odličen odgovor
0
0

zdravo!

ne bodi tako razočarana…zaradi fanta..sej te bo minilo..sej boš spoznala nove fante in sčasoma boš pozabila nanj…sej veš čas celi rane..

pa sej se bosta videvala samo ne bosta pač v istem razredu…
lahko pa ga boš opazovala pri malicah na hodnikih pri kosilu…

Dober odgovor
0
0

Vprašaj ga po SMS-u, če je res v katero drugo in mu reci, da ti je všeč;)

0
0

Ne vem no. Lahko poizveš na katere krožek hodi

0
0

Povej mu in mogoče mu boš tudi ti všeč. Ali pa se mu poskušaj približati k srcu.

0
0

To pa povej učiteljem.

0
0

ja no..pa si poiši novo ljubezen…

sej te bo res minilo..vsaj upam…

0
0

Aja pa usi pravjo da je zalublen v eno drugo (to se tiče problema!!!!!)

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice