0
0
0
0

SE OPRAVIČUJEM ZA PREJŠNO SPOROČILO.NE VEM KAJ NAJ BEREM.STARA SEM 10 LET IN BEREM SREDNJE KNJIGE.RADA BEREM KAJ O ŽIVALIH ALI KAKŠNE DNEVNIKE.LP

0
0

Harry Potter, Narnia, Camp Half-Blood,Percy Jackson, Jastrebov let, Prdoprašek doktotja Proktorja…

0
0

Če rada beres dnevnike ti priporocam DNEVNIK NABRITEGA MULCA in ZGUBA DNEVNIK…Jst sicer rada berem resnične zgodbe zato ti priporočam V MORJU SO KROKODILI, DRAGI VINCENTin RDEČA KOT KRI…rada berem tudi kriminalke: NAJBOLJ TI PRIPOROČAM UDARCE(NAJBOLJŠA ZBIRKA KRIMINALK NA SVETU(:) Rada gledam in berem tudi znanstvene fantastične knjige npr. trilogija razcepleni, trilogija labirt, trilogija igre lakote…za živali pa pokukaj na poučni odelek

upam da sem ti pomagala in da ni predolgo
TUDI JAZ OBOŽUJEM BRANJE!!!!

0
0

Ja knjige kaj pa?! :-/:-/:-/

0
0

Hej!

Priporočam ti Harry Potterja(Kamen modrosti, Dvorana skrivnosti,Jetnik iz Azkabana,Ognjeni kelih,Feniksov Red,Princ mešane krvi,Svetinje smrti in Otrok prekletstva)
Bereš lahko tudi pet prijateljev teh delov je zelo veliko toda deli so zelo kratki. Potem pa imaš še baletne copatke,Zgodbe iz Narnije,Čarobna hišica na drevesu,Somrak in Zguba dnevnik.Te knjige so večinoma znanstveno fantastične razen Baletnih copatkov in zguba dnevnik.

Upam da sem pomagala.

0
0

Tudi jaz obožujem knjige. Če rada nereš dnevnike ti priporočam Princeskin dnevnik. Je cela zbirka knjig (10 delov)
Upam da sem ti pomagala.:)

0
0

Zelo rada berem Harrya Potterya, Somrak, kakšne dnevnike. Priporočam ti kaj takega, odvisno koliko si stara. Jaz se 11. Preberem skoraj vse, kar mi pride pod roke. Sem pravi knjižni molj.

0
0

HARRY POTTER, SOMRAK………..

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*