0
0

Jaz in moja bff sva obe zaljubljene v istega fanta! Ko sem to izvedela sem bila sicer malo jezna na bff ampak potem se je izkazalo da je še vsaj 5 punc vanj!! Kako naj se mu priblizam.

0
0

Pri meni je enako le da so vanj zaljubljne se 3 punce.1Priblizaj se mu tako da se z njim veliko pogovarjas se spoprijateljis nato pa mu naenkrat postavi vprasanje v koga je zaljubljen.
2Ali pa mu na mizo postavi samo vprasanje v koga ne zaljubljen.upam da sem pomagala.:-)

0
0

Oj!
Sicr nimam takih problemov ampak jih ima moja prijateljica. Zelo veliko sm ji pomagala in zdaj lahko še tebi. 1. udeleži se dejavnosti, kroške, ali pa bodi nasplošno blizu njega v šoli in po šoli. 2. probita nardit PRIJATELSKI! stik na omrežju in tudi osebno, poskusita se vsak dan pogovarjati. 3. ko bosta kar dobra frenda ga začni povpraševati o ljubezni lahko tudi že prej, tako boš kmalu izvedela v koga je zatreskan. 4. ko izveš, če sploh izveš v koga je ostani mirna in sproščena. 5. nesekiraj se če izveš da je v drugo, pred tabo je še več kot pol lajfa in maš več kot dovol časa da se boš z nekom zares spoznala in ki ti bo res všeč.
Upam da sem ti kaj pomagala in držim pesti!

0
0

Hojla!Pr men je blo isto:s bff sma se zaluble u istga sošolca in ona je bla ful lubosumna pa jezna na mene in pol ni hotla bit več moja frendica…na koncu sma se že ful začele kregat in ja na koncu šol. leta sma se celo steple…u tistem sm se že js začela družit z njim in pač ta puncam gre usem na jetra in zato so bli usi veseli da je dobila svoje ker res ta punca pove use kar ji pride na pamet…ampak da ne bo pomote ..zj ko sm dve leti starejsa od tega dogodka vem da to ni blo prav…brezveze se je s bff kregat zard enga fanta…midve se zj tk ne druzva vec ona me celo sovrazi …ampak pojdva na tvo problem-kokr je ze en zgori reku…spoprijateji se z njim in ko se bota spoznala ga ne naravnost sprasvat o ljubezni ampak po ovinkih…z frendico se pa pogovorta (mirno) o tej situaciji…. lp in vso sreco u ljubezni

0
0

Maj naj frend mi je za neki casa spelu punco sam zato k je mocm pa smesn. Ampak je spoznala da sm bolj luskan pa da sm bolj prjazn in sm jo dobu(cis posten sm dobu eno drugo pa je postala lobusumna

0
0

sorry kr tko kasno pišem, ampak ja…
Pr men je blo isto. jaz in moja bff sva bili v istega(jaz sem bila prva v njega:/). na začetku sem bila ljubosumna in to potem pa nič več, ker je skoraj ves čas gledal mene. ampak moj primer se ni izšel dobro, ker je v bistvu ta fant bil v mojo BFF:). amapk čez 3 mesece sta šla narazen, ker moji BFF ni bil več všeč.
Upma, da sem pomagala
GOOD LUCK!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*