0
0

Ojla, imam problem. V sedmem razredu sem imela stiri najboljse prijateljice, nato pa je ena izmed njih med poletnimi pocitnicami obrnala use proti meni, ter izvajala spletno nasilje nad mano. Pisala je fantu da naj mi pise, da sem mu vsec. Fant je tudi to naredil. Nekaj casa sva se pogovarjala, nato pa sem zacela sumiti da nekaj tukaj ni vredu. Skregala sva se in preden je odsel, mi je povedal, da mu je to rekla moja najboljsa prijateljica da naj mi to naredi. Vprasala sem jo ce je to res in najprej je lagala, nato pa po nekem cau priznala. Zacela me je zmerjati z besedami kakor so luzerka, stupid bi**h, budalo itd…in seveda nisem ostala tiho in sem ji nazaj povedala svoje, nato pa jo blokirala. Zadevo smo povedali tudi v soli in jo “razresli”. S puncami smo bile prijateljice nazaj, vendar ne najboljse. In seveda ona tega ni prenesla, zato je obrnila ceu razred proti meni. Zdaj se druzim s fanti in po pravici mi je kar super. Vendar vseeno pogresam zensko druzbo in tudi fantom vcasih pase, da so sami. In tako sem spet sama, zato je mami rekla da me bo prestavila na drugo solo. Jaz si tega zelo zelim, vendar pa mi je vseeno tezko zapustiti prijatelje tuki, ker se ucas ful zabavamo pa smejimo. No moj problem je, da ne vem ce naj ostanem na tej soli in naj bom ucasih osamljena, ali pa grem na drugo solo, nazaj k svojim starim sosolkam in sosolcem, ki me imajo zelo radi in se z njimi zelo dobro razumem? Pac fora je tud, da imam samo se eno leto osnovne sole, in se mi po eni strani zdi brezveze prestaulat, samo ce pa ostanem tukaj bom pa velikokrat osamljena. Lepo prosim za pomoc

0
0

Hmmm, to, da ke izvaja spletno nasilje je zelo grdo. Glede prešolanja pa, saj imaš fantovsko družbo, mogoce si lahko frendico najdes tako… ves, da kdo mogoce punca nima nobenega prijatelja…zacni se druziti njo…tudi v paralelki..namrec v solo hodis pp znanje, ne po druzbo…seveda v postev pride tudi mlajsa druzba. Upam, da sem ti pomagala.
Ostani zdrava, Julija

0
0

to kar je naredila je bilo zelo nesramno ampak morda ker ste bile zaljubljene v istega tipa zato ali pa je ljubosumna. Ostani na tej šoli kjer so te prijateljice poskusi se jim opravičiti če imaš instagram in ga imajo tudi one jih omeni na svojih storyih in jih kdaj tagi morda bo pomagalo drugače pa jim poskusi nareiti darila ali pa presenečenje pri meni je to pomagalo.In bodi bolj pozorna da se spet ne skregate.
Lp. tara2008

0
0

Jaz bi pa rekla da če imaš možnost in si tega želiš se prešolaj. Tam praviš, da imaš zelo dobre prijatelje, torej mislim da ti bo tam bolje. Ja vem kako je to ko vidiš da je že tudi fantom malo tečno ko si skoz z njimi. Takoda poglej prešolaj če se želiš in začni znova. Pa srečno!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*