0
0

Moja najboljša prijateljica se je v zadnjem casu zelo spremenila. Sploh se ne druzi vec z mano, opravlja me pred punco s katero sva bili skregani, misli da je kul ce je nesramna in se smeji stvarem ki sploh niso smesne ampak krute. Kot oseba kakrsna je bila vcasih, me ne bi nikoli obsojala na podlagi filmov in oddaj ki jih gledam. Vedno kadar ji to omenim me obtozi ljubosumja. Poskušala sem se spremeniti, da bi ji postala vsec, ampak se zdaj pocutim slabo. Mislila sem d, da jo razumem ampak se vsak dan ko jo vidim kako me ignorira pocutim obupno. Kaj naj naredim???

0
0

oj!
js sm mela podobn problem.moja BFF je bila nonstop nesramna do mene,nonstop mi je govorila “joj” itd.začela se je družit samo z eno drugo punco in potem sta me skupi zmerjali.BFF sem si šla iskat drugam.zdej je moja BFF ena punca,ki jo sicer poznam že iz vrtca in je tri leta mlajša od mene, ampak je res zabavna in prijazna in mi je bolj podobna(obe hodiva na karate, piševa zgodbe …)z njo se mam bolj fanj.ne spreminjaj se zaradi nekoga ki je tako nesramen,kot ta tvoja BFF-ona niti ne more bit več tvoja BFF!tudi po pogovoru ne!(govorim iz izkušenj)
meni se zdi,da je nova BFF najboljša rešitev.
srečno!

0
0

Hej hoj!
Nikakor in nikoli se ne pusti nikomur podrejati! Naj kar misli, da je kraljica sveta, po dobrini karakterja je najbrž še nižja od deževnika! 😛 Pusti jo na miru, taki ljudje, kot je ona si ne zaslužijo prijateljev, nikoli! Ne pravim, da bodi nesramna do nje, le poskusi najti drugo sorodno dušo. Gotovo oziroma sploh ona ni edina. Vendar ne bodi neučakana. Če boš kar silila sprijateljstvom, ne boš prišla nikamor. Lahko da bo to, predem boš uvidela svojo pravo prijateljico, trajalo mesece… Ne vem, vpiši se na kakšen krožek, se boš že s kom ujela. Tisto kravo pa pusti. Oprosti gršim izrazom, vendar taki ljudje kot je ona me tako razjezijo…! 😀 Ne dopusti, da ti ukazuje.
Želim ti veliko sreče!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*