-1
0

Pač jaz mam Tik Tok in vidim da je ful teh accountov neki VSCO girls ali pa da so neki videi kako postati VSCO girl in kakšno sobo moraš imeti pa nekej kako VSCO punce zgledajo… kaj sploh pomeni “VSCO girl”????????? Prosim pomooooooooč ker me res zanima in se tudi že pogledala na net pa nič ne piše…

0
0

To so te babe ka so čudno in kao bruhajo za naravo pol pa na videu v ozadju vidm plastične lončke ampak Vasco moški te gumice prevlečene z blagom pol pa naredijo tak stolp isbgumic in las na svoji glavi ?

0
0

To so te babe ka so čudno in kao bruhajo za naravo pol pa na videu v ozadju vidm plastične lončke ampak Vasco moški te gumice prevlečene z blagom pol pa naredijo tak stolp isbgumic in las na svoji glavi ?

0
0

Sama sem ze vsco gril ampak vsco pomeni da so ena dekleta ki nosijo prevelike majice nimajo rade plastike zato imajo steklene flase in steklene slamice rade se slikajo rade imajo svoj smeh sksksksks tudi na aplikaciji vsco lahko urejas slike nosijo modne dodatke vsaka izmed njih ima zapestnico ki je lahko hkrati tudi gumica no upam da sem kej pomagala STRAN PLASTIKA

0
0

VSCO girl je ubistvu basic teenage girl. To je neke vrste trend. VSCO girls se nekak borijo da neb blo tok plastike zto majo “hydroflask” stekleničko, pa steklene slamice ( največkrat govorijo, da jih imajo da rešijo želve ), velikrat nosijo prevelike majice, vensice, neurejeno figo ( seveda s “scrunchijem”, ki ga imajo velikokrat tudi na zapestju), delajo si prijateljske zapestnice, ali pa nosijo zapestnice in ogrlice iz školjk. Ponavadi na use lepijo nalepke (lahko jih narediš sama ali pa jih naročiš prek spleta). Vse VSCO girls imajo app VSCO s katerim lahko urejaš slike in jih tudi objaviš ampak se jih ne da lajkat al pa komentirat nanje da neb blo grdga govora tko da je na VSCO appu lahko vsak to kr je. Ko jim npr. kje pade ali pa naredijo kj narobe rečejo ” And i oop” potem pa še “sksksksksks” ( to je njihov smeh ). Po sobi imajo velikokrat izobešene lučke in na njih z ščipavkico prilepljene slike narejene npr. z polaroidom.
Upam, da sem ti usej malo pomagala 🙂

0
0

Vsco je aplikacija za fotografiranje. Vsco girls so dekleta z tisto aplikacijo in z modernimi oblačili in s modnimi dodatki(scruncies)in-nevem niti kako naj sama rečem. Imajo sobo okrašeno z lučkami in polaroidi. Se zelo rade slikajo.

0
0

Pač.
Vsco je app. To je prvo in vse vsco girls majo ta app.
Pol so pa zdej še Vsco girls, ki majo pač skrančije, parfume, itd. Ker maš tiktok lah napišeš tut pod iskanje ‘trying to be a vsco girl’ in ti bojo pršli vn videi k majo na listih to napisan kaj rabiš met.
Drgac sta pa pred kratkim tut dve punci na svetovalnici to vprašali in je ene par ful ful carskih odgovorov. Ce mas pa tiktok me lah folovas. Sem anaandmina

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*