0
0

Zdravo jaz sem stara 13 let in kadim, zanima me če je kaj narobe

0
0

Nehaj preden postaneš zasvojena, to ni dobro sploh za 13-letnico. 😀

0
0

hej spet jaz tam kar sem napisala no nekje sem se zatipkala hotela sem napistai da slkie na škatlicah NISO tam za lepo videti in ker nisem mogla popraviti se popravljam.
Lp.

0
0

jaz imam tudi sošolko ki je začela kadit pri trinajstih zdaj je 14 ona kadi ker ima osebne probleme govori da jo to pomirja.Seveda če te to pomirja in je zatem kakšna depresija ne boš kar tako nehala. Ce pa to delaš da bi izpadla “kul” v družbi ti res ne priporocam ker si bos sama unicla zivljenje in na koncu bos to res obžalovala. Zaradi tega lahko pride vec kot le bolezen ker slike in opozorila na škatlicah tam za lepo videti. Jaz bi se na tvojem mestu zamislila kaj res hočem v življenju, ker življenja res nočeš zapraviti s tem da kadis. Poleg tega pa se tvje telo se razvija in ti se bolj skoduje.Hvala ker si si vzela cas in prebrala.
Lp.

0
0

Ne veš res ni nič narobe…

0
0

Lej vsi govorijo, da za odrasle ni okej. Sploh ni vredu za najstnike ni vredu ker še rastejo in se razvijajo. In ti si stara 13 in se ti ne zdi nič takega ker kadiš že tako mlada? Če se tebi ne zdi ti pa jaz povem, ja zelo je narobe, čim prej nehaj to kar je povedala Maery je res in v tvoje dobro ti to govorimo čeprav se mogoče tebi zdi da nakladamo.

0
0

To ni vprašanje. Če že v družbi boš izpadla čudno.

0
0

Prosim prenehaj. Ni zdravo. Pojdi na odvajanje.

0
0

A teb se ne zdi narobe, da že pr 13-tih letih uničuješ svoje telo?

0
0

ja je narobe.moras prenehat.to škoduje tvojemu zdravju. imaš 60% več možnosti za pljučnega raka kot nekadilci. lahko umreš pri 50-ih zaradi kajenja. Pil ji bi lahko razložili prosim

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*