Odgovorjeno
0
0

Aloha!
Jaz imam bratca in sestrico, ki sta mlajša od mene. Res vse zabavne reči bi rada počela, pa jima je čisto vseeno, če mi uničita rojstni dan ali naredita sramoto. Moja mami pravi, da hočeta biti z mano, ker sem jima zgled, ampak jaz mislim, da mi zanalašč nagajata. No pač problem je v tem, da bi jaz zdaj pri teh letih že hotela malo zasebnosti ampak se hočeta tudi tuširat hkrati kot jaz. Mami sem to že povedala in je rekla, da sem sama kriva, ker grem istočasno kot onadva pod tuš. Rekla je, da naj grem pod tuš hitreje ali kasneje ampak meni se kasneje ne da, če bi šla pa pred njima bi pa prišla za mano. Jaz sem zdaj dobila kopel ampak ne morem priti do priložnosti, da bi se skopala sama!
Prosim pomagajte!
Nobody 🙁

Najboljši odgovor
0
0

Živjo Nobody (čeprav nisi nihče)
Če je mogoče in če se vam urnik čez teden ne spreminja, lahko določite čas za vsak dan, kdaj se bo kdo tuširal. Potem pa je odvisno, kok sta tvoja bratec in sestrica stara, ali sta še premajhna, da bi razumela pravilo o času tuširanja. Če tvoja mami pravi, da si jima vzor, poskusi to razložiti njima, včasih te bolj poslušajo kot starši(čudno ampak je res). In glede tega, da ti delata sramoto…jaz mam take probleme še zdaj, pa sta moja bratec in sestra stara 10 in 12(jaz sem 14), tako da pomoje bo še nekaj časa trajalo.
Svojo mami pa vprašaj, kako bi se ona počutila če bi se mogla tuširat s publiko.
Vem da se sliši čudno, ampak mogoče če to ne deluje, se tuširaj v kopalkah.
Upam da bo kaj boljše

  • Nobody
    Hvala. Bom probala.
Najboljši odgovor
0
0

Hej Nobody!
Jaz imam iste probleme s svojo mlajšo sestrico (7 let). Moja sestra mi sledi na sprehode… Jaz naredim sledeče (ne povem ji).
Ti poskusi tole!
1. Zamoti ju (vklopi televizijo, naženi ju iz hiše)
2. Hitro steči do tuša (čim tišje)
3. Če želiš biti v tušu sama se boš morala najbrž ekstra hitro stuširati.
Če nič ne pomaga pa jima reči, da, če te bosta pustila pri miru jima daš npr. čokoladico. Pogajanje bi mogoče vžgalo.
Ne vem kaj vse ti ušpičita ampak (strinjam se z Elo…) poskusi jima razložiti. Npr. zvečer ju povabi v svojo sobo (lepo jo pospravi,…) in jima lepo, nežno in iskreno povej kaj čutiš in, da hočeš zdaj pri teh letih zasebnost.
Lepa beseda, lepo mesto najde,
JustLily

  • Nobody
    Hvala. Bom poskusila.
Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*