0
0

Hi. Že 2 tedna si na Instagramu ogledujem enega fanta. Dodav me je in mi ušečkav vese slike. Zato mislim, da sem mu jas tudi ušeč. A vseeno mu ne upam kaj napisati saj me je vedno sram pristopiti do osebe, ki mi je všeč. Moje uprašanje je kako mu naj kaj napišem, da me bo čim majn strah?

0
0

Pa se to ce ne ves kaj uprasati pomisli kaj bi rada da on uprasa tebe in ga sama uprasaj to

0
0

Najprej me zanima ali tega fanta poznas le z instagrama ali si ga dejanosko ze kdaj videla v zivo(ce si ga ze videla v zivo glej odgovor 2)
1.ce ga poznas le prek instagrama oziroma si njegove slike videla le na instagramu ti moram rect da to ce ti lajka slike in te doda nazalost ne pomeni nic saj to da ti lajka slike ne smes povezovati z ljubeznijo,zaljubljenosto- razen ce ga poznas potem bi to lahko bil znak.(odvisno od tvoje situacije)
2.ce ga poznas he to da ti usecka slike lahko znak da si mu usec vedndar se ne zanasaj povsem na to najprej mu napisi hej ali kaj podobnega potem pa poskusi zaceti pogovor na prijateljski ravni,nikoli ne smes takoj zaceti z usec si mi(razen ce bi bila sigurna d si tudi ti njemu)no kakor koli najprej se nekaj casa pogovarjajta kok prijatelja potem ga pocasi lahko ze uprasas kaj bolj osebnega ce ga vidis tudi v zivo poskusi tudi v zivo z njim napeljati pogovor pa uso sreco

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*