1
0

Ojla punce!
Vglavnem, v 1 fanta sem zaljubljena že skoraj 7 let (ja prav ste prebrale sedem let!) Ampak to je bila res ljubezen. In verjetno vas bo večino reklo: sploh neveš kaj prava ljubezen je… Ampak, ko jaz vidim tega človeka, mi v srcu tako močno začne razbijat, tako da lahko dejansko slišim in čutim utrip mojega srca-pa je lahko naokoli glasno kot v cirkusu.
In sedaj, ko sem ga že malo prebolela pa sem ga spet videla.. In enostavno me je potrlo.. Vsako noč se jokam in ne vem več kaj naj..
Kako ga naj prebolim?
Prosim pomagajte!
Hvala!

0
0

Vse je odvisno od situacije, v kateri sta. Če ga ne boš videla čez poletje … Bo verjetno vse OK. Misli pač na druge stvari, saj bo šlo! V življenje pridejo nove stvari čisto nepričakovano in te bo že kaj zamotilo 🙂

0
0

Če je ta oseba res nekdo, do katerega ne moreš dostopati, potem bo res najbolje, da ga pozabiš. Čez dan in zvečer se poskusi zamotiti s čim drugim (saj je vendarle poletje, kajne? ;)).
Če pa je, ne vem, na isti šoli kot ti, je star toliko kot ti (mogoče leto gor ali dol) potem pa lahko začneš akcijo ‘kako osvojiti fanta’. 😛 😉
Kako pa to poteka najbrž že veš kajne? 😛
Če pa ne bo uspelo – ne bodi preveč razočarana, zagotovo ni edini na svetu!

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*