0
0

Hodm v 7.r, in ful sabo vidim.saj tud prej nism neki ful dobro vidla, ma zdaj vidm megleno 2m stran od mene? Dma ne čm uzbujat pozornosti (ZELO ZELO sovražimko se dma pogovarjajo o meni)In očala mi sploh ne pašejo… samo brez njih tuda nemorm normalno funkcijunirat. Rabm izvedt ku povjdt dma da rabm očale.

0
0

Thx vsem za vaše odgovore!! Use seje uredilo! hvaalaaa~

0
0

Hej.
Js sem dobila očala to poletje in sm sam povedala da slabo vidm (js mam na blizu) in ummm so seveda rekl da je zaradi telefona. Ko sm šla okulistu so mi pregledal oči in določil dioptrijo pol sem pa šla v pogledat kakšna očala bi rada mela. Če pa ne veš kakšna ti pašejo pa ti tudi tisti tam zaposleni pomagajo.
Upam da sem pomagala!

Lp. Alice

0
0

Preprosto povej, da ne vidiš dobro in jih prosi, če te lahko odpeljejo k okulistu (mislim, da sem prav napisala) da pregleda tvoj vid. Verjamem, da boš našla vsaj ena očala, ki ti bodo lepo stala. To pa bolj priporočam očala, kakor leče.

0
0

Ko prideš domov reči mami pa tatu, (lahko jim rečeš tako) da si opazila da zmerom bolj slabo vidiš na tablo in vse kar je oddaljeno od 2h metrov,(ali) imeli smo nekaj za prepisati iz table pa si narobe vidla in si narobe prepisala Oz. Nisem dobro vidla na tablo.
Glede očal. Izberi si ene ki ti lepo stojijo Al so skoraj nevidne na tebi. Ali pa nosiš leče. Ampak nevem če jih v 7.razredu lahko že nosiš.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*