-1
0

Moj problem je zanimiv…Je fant,ki trenira košarko(tako kod jaz)Na začetku šolskega leta so me sošolke začele zafrkavati z njim…npr. prirejale poroke,zmenke,itd. ne da bi jaz ali on zato vedela!(res je da ne hodi na našo šolo, ampak ga vidim vsak dan na treningu)To so počele vse leto!!!Sedaj pa mi je tisti fant postal zares všeč!!!Piševa si po Vibru,Snapchatu…Sedaj pa ne vem kako mu naj povem,da mi je všeč??? Dala sem mu za rešiti še kviz:do you like me? Yes,no maby pa je odgovoril maby!!!res bi rada da mi pomagate ker res ne vem kako mu naj povem da mi je všeč?!?!?Hvala za odgovor in pomoč že v naprej!

0
0

hy…že nekaj časa mi je všeč fant ki obiskuje sedmi razred…res je da je eno leto starejši od mene a vseeno…dolgo so me vsi samo zafrkavali z njim potem pa mi je kar naenkrat prekipelo in sem povedala da mi je res všeč…moj bivši je bil na to tako ljubosumen da mu je povedal a upam da je on to že pozabil..imam telefonsko od tega tipa a si mu ne upam pisat…v živo se pogovarjava a po telefonu mi ne gre…tudi v živo dobim malo večjo tremo…kako naj ga vprašam če sem mu všeč…skos me gleda in ne morem se osredotočiti na nič drugega ko pa ima tako lep pogled…
kaj naj naredim????

0
0

Hvala!

0
0

Kaj pa če se enkrat narediš ta kviz in daš odgovore samo ja ne? Lahko pa mu napišeš koliko ti pomenim in potem čakaj, da ti odgovori nato pa reči, da bi to mogla poslati sestricni ali katerem sorodniki. Ker ce bos to posala komu drugemu fantu bo mislil da si v njega. Zato reči opsss…..to bi mogla poslati moji sestrični ( ce jo nimas pa sestri, ali mami…)
Upam, da sem ti pomagala

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice