Odgovorjeno
0
0

zdravo,
nevem, kaj naj naredim. fantje v našem razredu se punc dotikajo zadaj. brala sem, da je to spolno nadlegovanje in to smo že povedale učiteljici in jih je kregala a še vedno to počnejo. ali naj to jemljem kot nadlegovanje ali kaj?
please odgovorite, tega ne morem več prenašati.
hvala že v naprej!

Najboljši odgovor
0
0

Živjo,

se opravičujemo za besede, ampak to, kar ti fantje počnejo, je čisti kretenizem. Zelo, zelo so otročji. Lahko bi tudi rekli, da gre za neko obliko spolnega nadlegovanja, sploh, če ti je ob tem tako izrazito neprijetno.

Verjetno bo najbolj pomagalo, da jih ignoriraš, učiteljici pa še enkrat poveš, da ni nič pomagalo, da jih je kregala. Pri tako otročjih modelih verjetno pomaga kakšna grožnja, ali pa, da učiteljica obvesti starše! Haha! Kako jim bo nerodno, ko bodo starši izvedeli, kaj njihovi zlati sinčki počnejo. Predvsem pa se ne sekiraj 🙂

Lepe počitnice!

0
0

Sem sošolka od anonimne 123 in naš učitelj športne je rekel da je to spolno nadlegovanje! Nekateri najini sošolci so že prenehali,nekatere pa še zmiraj učasih to piči in to počnejo.

0
0

Poznam veliko primerov, ko fantje grabijo dekleta za zadnjico. To se dogaja vsem v teh letih in ni spolno nadlegovanje, fantje pa bodo že odrasli. Ne poznam šole kjer tega ne bi počeli. Predlagam da se braniš tako, da ga usekaš ali zagrabiš za jajca, ali pa ga samo močno, močno nadereš in če te še kdaj prime tam zadaj mu ga odtrgaj. Upam, da sem ti pomagala.

0
0

Živjo
kar si napisala res zveni kot spolno nadlegovanje…če pa se fantje ne dotikajo tebe mislim da ni tako velikega problema. Predlagam tudi da poves svoji mami

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*