0
0

Hej!
Moja BFF ma fanta ampak staršem ni povedala za njega ampak ga ma ful rada (tud js sem ga že spoznala, je fajn) ampak ona gre večkrat z njim v kino al pa kam in ona staršem govori da gre tja z mano in to me FUL moti!!! Nevem kako naj to preprečim brez da bi jo prizadela.

0
0

To ji povej, saj bo tako ali tako kmalu prišlo do zmede, sploh če sta vajini mami prijateljici. L npr. “Povej X naj pride prej domov, ker jutr nekam gre.”
“ja sam je ni pr nas”
In tak naprej, pol bojo zagnal paniko in ti jim boš mogla obrazloži kje je, in pol se jim ne bo dal dopovedat, da sta šla sam kot prijateljsko v kino, in to ni nič tacga. Po mojem se lahko malce počakat, vseeno pa ji probaj dopovedat da bi bilo fajn da tud starši vejo. Ali pa jo prosiš naj se obrne na svojo sestro, da ji pomaga se pogavort(če jo ma), predlagam da najprej pove mami, ker so bol razumevajoce

0
0

Iskrenost včasih koga malo zaboli. Ampak … tako pač je. Treba je bit iskren.

Zato ji moraš to, kar si povedala nam, pač povedati. Povej ji lepo, povej ji, da jo imaš rada, samo to dejanje ti pač ni najbolj pri srcu. Najbolj efektivna je baje plus-minus-plus taktika.

+ Povej ji, kako je ona super in fajn
– Povej ji, da te dejanje moti
+ Vrni pogovor na to, da jo maš ful rada

Potem ljudje nekak preživijo iskrenost. Če pa ne, so pa butlji.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*