0
0

Hej no jaz imam problem in sicer: začela sem se kar hitro razvijati in pod pazduho imam dlake. Že kar nekaj časa se brišem a mi gre grozno na živce ker sem se začela že skoraj 2x na teden in me ful motijo če jih je že samo par..zadnjič sem že ful porezala z britvico in pa dobla sem ful neke izpuscaje in take bulice vglavnem moja koza ne prenese britvice ker ponori pa vse me peče pol in srbi. Depilaciske kreme sem probala pa ne pomaga. K kozmetičarki pa ravno nebi hodila.. mogoče kdo ve za kako stvar ki ODSTRANI DLAKE po možnosti tak da se ne po 3dneh spet totalno vidijo ker mi je to grozno. Pa da te ne vse pol piskalo, bolelo pa se ful rdeče mam.. pomoč prosim hvala

0
0

Hm… Dlake ti bodo slejkoprej zrasle nazaj. Žal. (vem da tega ne moreš ker tvoja koža tega ne odobrava) Če hočeš biti vsak dan brez dlak, si moraš vsak dan obriti podpazduho. Ali pa na vsake 2 dni. No ne vem kako depilacijska krema ne pomaga. Jaz sen si samo ko sem šla na morje ker mam res veliko dlak, ampak moja mami mi ne pusti da se brijem. In sem si namazala na dlake belo kremo. Pozor če boš to naredila: smrdi tako da omedliš. Res. Jaz sem imela “kao” vonj po marelični. In sem skoraj bruhala. No potem sem pustila 5 minut. Čeprav naj bi bilo do 10 min. In sem si s tisto neko plastično nvm kaj samo potegnila, in je šlo vse dol. Če ti ne gre v prvo še malo bolj potegni drugič. Moje dlake si postale kar elastične. In so samo cele ven iz kože šle. Potem si tam še speri in si. In res niti ene same dlačice ne opaziš ko to narediš. Je amazing! In to ti drži tko 8 dni?? En teden? Ne vem. Meni je pri 8 dneh so malo dlačice zrasel a se ni ničesar videlo. To je res top!

0
0

Živjo. Jaz za odstranjevanje dlak uporabljam vosek. Kupiš vosek v kaseti (tako se reče, preveri kaj je to na internetu) in ga nastaviš v neko napravico, uklopis v stikalo in ko rata toplo namažeš po dlakah in depilaciski list prilepis gor na vosek in potegneš. Obstaja pa tudi že navoscen depilaciski list, ki ga samo prilepi na dlake in potegneš. To boli ampak se navadis. Dlake ti ne zrastejo takoj ampak bodo slejkoprej. Naj ti pomaga mama vsaj prvič.

0
0

Aja pa se opravičujem za slovnične napake ampak mi telefon meče besede ven haha.
Brišem=brijem
Piskalo=pikalo haha

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*