0
0

Hi

Mene zanima kako osvojiti fanta,no da razložim sitiacijo :

Ta fant v katerega sem zaljubljena se zanima za dve punci za mene in za eno punco.
Jaz in on se pogovarjava zelo redko ampak se veliko spogledujeva.
Torej zanima me kaj naj naredim da bo izbral mene oz.kako ga naj bolj navdušim.
Resssss rabim odgovore hitro prosim odgovorite.

Hvala za vnaprej

0
0

Glej bodi takšna kakršna si. Če te takšno ne bo maral ti 101%gaeantiram da te bo nekdo drug imel še rajši. Drgac pa bodi prijazna, smej se njegovim salam, recimo če ga zanima fortnite se Mal o tem pozanimaj, pač zberi nekaj z za pogovor

0
0

Pomagaj mu pri nalogah,se postavi na njegovo stran.Predvsem pa bodi takšna kot si,če pa te take me bo maral si te ne zasluži!

0
0

Ne bit preveč sramežljiva,pogocarjej sez njim. Sam tko te bo dobr spoznal pa mu boš ratala usec. Če pa ne je ziher kje nekdo bolsi.

0
0

ja, najbolj pomembno je da se zaradi njega ne spreminjaš… Prebrala sem da so mu najbolj ušeč nasmehi.. Nasmehni se mu ali mu namigni čustva.. Tudi nasmehi spreminjajo dni!:)

0
0

Nikoli se zaradi fanta me smeš spremeniti (NIKOLI) to ti pišem iz lastnih izkušenj fant če te ima rad in se zanima zate te bo mel rada takšna kot si, imel bo rad vse kaj naredis…se o osebah pa tvoj nasmeh pa tudi če boš mu kdaj priskočila na pomoč pri cemerkoli….pa dosti srece?

0
0

Nikoli se zaradi fanta me smeš spremeniti (NIKOLI) to ti pišem iz lastnih izkušenj fant če te ima rad in se zanima zate te bo mel rada takšna kot si, imel bo rad vse kaj naredis…se posebaj pa tvoj nasmeh pa tudi če boš mu kdaj priskočila na pomoč pri cemerkoli….pa dosti srece?

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*