1
0

Zivjo!
Kot ste videle me zanima kako se hitrje pa bolj ucinkovito naucis neko snov? (Pa plis ne mi pisat ne bit na telefonu, ker sm prsla ns telefon da vas to prasam)

0
0

Hej!!!! Prepišeš si snov na računalnik v čudni pisavi, pisavi, ki ti ni všeč ali pisavi, ki se težko bere. Nato vse še enkrat prebereš. Te zanima zakaj pa to pomaga? Zato, ker se pri branju bolj potrudiš in si snov bolj zapomniš (vsaj pri meni to pomaga). Če ti to ne pomaga pa tako, kot je rekla SG (miselni vzorci, zapiski…)
Upam, da sem ti pomagala.

0
0

Vsak človek ima svoj način učenja, tako kot ima vsak človek svoj način razmišljanja. Lahko si katerikoli tip. (slušni, vidni,…) No, metode pa so:
-MISELNI VZORCI in ZAPISKI. (Imeti moraš urejene zapiske, poskusi uporabljati BARVE, iz šolskih zapiskov naredi še krajše za doma, v miselnih vzorcih naj bodo ključne besede,…)
-LEVA IN DESNA STRAN(T.J. List razredliš, da je leva stran velika 2/3 papirja, nato na levo napišeš povzetke, pri katerih vporabljaš odlomke. Vsak odlomek naslovi z vprašanjem ali ključno besedo, katero napišeš na desno stran. )
-SLUŠNI TIP(Če si slušni tip, si gradivo posnemi in ga potem poslušaj in to ponavljaj in ponavljaj.)
– Učenje z UČBENIKIM(V učbeniku preleti snov in preglej odebeljene besede. Če so na koncu strani kakšna vprašanja, odgovori nanje.)
-ČE SI ŠPORTNI TIP (POTEM si listke nalepi nekam in ko športaš jih beri.)
Veliko JE TEH NAČINOV. VAŽNO JE DA UPOŠTEVAŠ PRAVILO 5P IN DA SI ZA NEKAJ ČASA NAREDIŠ PREMOR. ZA MOTIVACIJO SI LAHKO NAREDIŠ NAGRADO, KI JO DOBIŠ PO UČENJU. PIJ VELIKO VODE IN NE MEJ ZRAVEN MOTEČIH PREDMETOV (Ključi, telfon, …)

0
0

Predlagam da vsak dan sproti ponovis novo snov in ja miselni vzorci so dobri

  • The biggest fan of Harry Potter - Hermione Granger odgovoril/a 3 leta nazaj
0
0

Najbols je uporabljat barve. Delati miselne vzorce. Si kaj podcrtati(z barvo!!!!!!) pomembne stvari, na listke napisati ključne besede in jih vsake toliko časa prebrati, kaj narisati…. 100 in 1 način je kak se uciti

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*