0
0

Ojla! Upam da to ni preveč “nerodna” tema. Z LGBT populacijo sem se soočila že v zgodnjem otroštvu. Skozi leta sem spoznavala da si ljudje med seboj nismo enaki, in če bi bili, bi bilo bedno. Velikokrat slišim besede kot so; hahah gej, oblačiš se kt lezba, transss…, in so mišljene kot zbadljivka. Te ljudje ki imajo takšne pripombe še vedno niso dojeli, da s tem da si bodisi gej bodisi bi, ni nič narobe. Skratka vem ogromno o tej skupnosti in jo popolnoma podpiram, vseen pa nisem prepričana kako se reče tistim, ki so jim všeč tisti, katere privlači isti spol (da boste lažje razumeli, recimo dekle, ki so ji všeč geji oz. fantje, ki so jim všeč lezbike). Prosim napišite če veste.

0
0

Homoseksualci

0
0

Kaj pomeni LGBT

0
0

sorry mislm da se jim rece “nesrecne duse”

zdej bom kr direktn k ti ne znam drgac pojasnt – spolna usmerjenost pomeni, s kom hoces seksat, pac kdo ti je seksi a stekas pac vecini je seksi nasprotni spol ni pa nujno ane enim je seksi isti spol enim pa oba spola (ti so najbolj srecni k majo najvec izbire)

ce pa dejansko obstaja moski, ki so mu vsec lezbe in yenska k so ji vsec geji je ta oseba hetero (to je da ti je seksi nasprotni spol tko k vecini) ampak zlo nesrecna ker druga oseba (lezba ali gej) ne bo palila ker pac pali na osebe istega spola

uuuuuuuf sm se razpisu

ne sej pohvale koncno eno inteligentno vprasanje

0
0

Hvala Yure! Me veseli da je še nekdo ki to podpira in ga ni sram govoriti o tem.
Sweet Girl kratica LGBT pomeni (ang.) lesbian, gay, bisexsual and transgender, (slo.) lezbijke, geji, biseksualci in transseksualci.

0
0

Verjetno to ni Glih kakšna pomoč ampak so vbistvu za LGBT se veliko drugih teh kratic oz. črk se za vse druge “usmerjenosti”. Sem pa vesela da je prišla na svetovalnico tudi ta tema ker sem o tem govori premalo.

0
0

Mislim da je kratica LGBT samo za te skupine, poznamo pa jih več, ki pa še bolj podrobno razdelijo te skupine (tole ni najbolj razumljivo napisano). Drugače pa hvala tudi tebi Reya, in res je, o tem se govori premalo.

0
0

Sori ampak tega ne podpiram.

0
0

sori jst tega ne podpiram

0
0

No jz sm lejzba in en let nazaj(nism se vedla) se je en moj prjatu zaljubu vame tkoda pomoje je to lahk tut cist nakljucn. Ampak ce se ti to zgodi pa cloveku sam povej cim prej da nebo pol nesrecn kr bo sam zvedu,(se posebi ce sta dobra prjatla in mu/ji lahk zaupas)

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*