0
0

Jaz si full želim činčilo (če kdo ne ve nej pogugla kaj je to). Pač to je domača žival. A ma kdo kakšen nasvet kako prepričat starše, ki na splošno ne marajo preveč živali da ti kupijo domačo žival? Pa drgač sm stara 12 (letos julija bom 13), mislim da sem dovolj zrela. Upam da dobim odgovor, ker si domačo žival želim od malega. Hvala že v naprej;)

0
0

Pardon naslov je: KAKO STARŠE PREPRIČAT V DOMAČO ŽIVAL. Se opravičujem za napako;)

0
0

reci da bos lepo skrbela in da si to res zelis pa oblubi da bos vsak dan lepo skrbela za njo in reci da bos pridna

0
0

Najprej napišite svoje argumente za in proti, ker se s starši no… Z takimi kot so moji nic ne da pogovarjat ker ne poslušajo in prekinjajo in vse razumejo narobe ker ne pustijo da dokoncam

Pokaži da veš kako skrbeti z to žival

Potem postavite pogoje da jo dobis

Naredi te pogoje in bodi zlo priliznjena ves čas(ampak da ne bo preveč očitno)

Povsod si dajaj slike cincile da bota videla da jo res hoces

0
0

Hvala za vse nasvete, definitivno jih bom uporabla, če ma še kdo kako idejo nej mi še PROSIM napiše.

0
0

Domača žival je velika odgovornost( vem iz izkušenj) vem da na začetku si jo ful želiš in vse in da boš čistila kletko, pobirala kakce, čistila Lulanje in vse boš delala, če jo dobite. Ko pa jo maš že neki časa pa magar 2 leti pa največkrat ni več tako. Premisli se enkrat. Sicer pa vso srečo če jo boste dobl

0
0

js sm 14 (9r) pa mi ne dovolijo imet psa, ki si ga zelim ze od 7. leta

0
0

nekdo pa že: pač zbirala sem podatke o činčili in je menda ful čista žival (sama skrbi za sebe, ne smrdi) pač vse te stvari, sej se zavedam da bo delo sam mislim da mi bo gratal. Kake izkušnje maš pa ti?

0
0

Ja ko si me prej vprašala. Mam kr velik izkušenj. Mors bit kr delaven pa ne smejo se ti gabit iztrebki Al pa kj tacga. Že res, da je čista žival sam še vedno Lula pa kaka. To Pa moraš iz kletke devat.

0
0

Prejšnje poletje sem en teden skrbela za psičko, in iztrebki se mi ne gabijo, to pač tut paše zravn.

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*