0
0

To je za vse ki veste kako ali na kak nacin…no vglavnem jaz imam srednje kratke lase in zelim imeti dolge…in gledam posnetke na yutubu ampak izgleda prevec izmisljeni ali ve kdo kako ptiblizno v enem tednu da ti zrastejo lasje? Prosim? Ce si to prebral se prosim odgovori. Hvala 😉

0
0

Hvala usemmmmmmmm

0
0

Meni je pomagalo, da sem vsako noč spala s kito in si jih redno česla ter masirala glavo pred spanjem. Ampak to ni v enem tednu žal. Mislim, da v nem tednu ni mogoče.

0
0

Meni je ful pomagalo kokosovo maslo ali naziv (to je eno in ista stvar), drugace pa si jih ne veliko prati, sploh za ro ker se ti lahko unicijo ker hih velikokrat samponirad in izgubijo vitamine. Vem cudno se slisi ampak je res. Veckrat na dan si jih pocesi in skrtaci, upam da ves v cem je razlika. Pa kako hitro ti bodo radli je tud odvisni od genov. Enim raszejo hitreje drugim pocasneje.

Upam, da sem pomagala! 🙂
Lp, love123

0
0

Mogoce malo nenavadno ampak lasje hitreje rastejo ce si na njih das cebulo. Smo preizkusili in je res…Po tem pa uporabi se kokosovo maslo..

0
0

Mislim da ti ne morejo v enem tednu zrasti dolgi. Lahko pa si pomagaš da t. v bodo hitreje rastli da jih zelo neguješ redno na dan češeš, si jih ne spenjaš v čop, ali pa karkoli… Pač spuščene mej. Pa redno jih peti. Ne vem no. Upam da sem kaj pomagala. Če pa hočeš da so hitro vasaj mak bil dolgi pojdi k frizerju in naj ti samo špicke porežeme. In ti poreže samo uničene lase.

Upam da sem kaj pomagala.

Okž!!!❤️

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*