0
0

Mami sem pred kratkim povedala da sem bi (bisexual). To pomeni da so mi vsec tako fantje kot punce. Ubistvu mi je bolj usec ce recem da sem pan (pansexual). To pomeni da si v nekoga zaradi povezave ki jo imas z njim in ne zaradi njegovega spola. Nikoli se nisem bila s punco ampak sem ze nekaj casa nazaj za eno prijateljico ugotovila da mi je malo vsec. Ni mi usec ker je lepa ali kaj podobnega. Enostavno mi je najino prijateljstvo postalo vedno vec in (to se slisi cudno in vem da se nebi smelo ampak se) rada se objemam z njo in ugotovila sem da ko gledam film in se npr poljubita dve punci se mi to ne zdi niti malo narobe.

A ma kdo kaksen predlog o tem kaj naj naredim? Naj ji povem kaj cutim do nje? In se ce ima kdo kaksno idejo za odgovor na vprasanje v naslovu.
Hvala vsem ki boste odgovorili. Ogromno mi pomeni vsako mnenje ❤️?

0
0

Ne razumem, ali si ji že povedala ali ne.

Če ji še nisi in te zanima kakšen bo odziv:
Jaz mislim da ti svojo mamo najbolj poznaš in si lahko malo v naprej že zamislis njen odziv. Tako ti bo tudi lažje povedati (to je prov ena tehnika da premagas strah). Zamisli si scenarij in poišči tistega ta pravega. Če veš da je mirne narave, ji lahko poveš naravnost. Tako bo videla, da ji zaupaš. Če pa se bojiš, da ji ne bo vsec, pa ji povej bolj počasi in po ovinkih. Nevem kakšna je tvoja mama ampak upam da stekas kaj ti hocm povedat.

Ampak sigurno bo to sprejela in lahko bo Tut ponosna da si ji povedala.
Če ne bo tako, bo verjetno samo na začetku malo v šoku, potem pa se bo sprijaznila. Tukaj ni “normalnega” odziva, če prištejemo to, da nenormalen odziv bi bil, da bi bila jezna in razburjena itd.

Mogoče bosta razvili debato ali pogovor o tem ali bo povedala svoje mnenje.

Lahko pa s tem malo počakaš in ji poveš kasneje. Ne čutiti potrebe da ji to poveš, ker na silo se ne bo izšlo. Ko boš zares pripravljena, se bo ta pogovor razvil spontano.

Mogoče pa malo opisi, kako odreagira na druge stvari in če je bolj “stroga”. Tako ti bomo lahko še natančneje pomagali npr. Podrobno kako ji lahko poveš.

Če želiš. Odloči se sama in dobro premisli. Seveda pa ne hiti s tem, mogoče pa se boš čez nekaj časa počutila drugače. V vsakem primeru pa izberi primeren trenutek in bodi čim bolj iskrena.

Srečno!

0
0

Js sem bila na tvojem mestu pa ji nisem povedala. Še sreča, ker me je zdaj minilo. Tudi ti mogoce še malo počakaj preden ji poveš 🙂

0
0

pomoje dajo uprasas ko da bi uprasala fanta, ce tudi ona tako cuti do tebe, ce si zeli tega…

0
0

Mislim da se tega ne rabiš sramovat ker to ni nič čudnega. Jaz osebno mislim, da bi ji to morala povedat ,ker boš samo tako zvedla kaj si ona misli o tem. Staršem pa boljš da poveš čim prej in če te imajo radi in te razumejo bodo zagotovo razumeli tvoj položaj. Upam da sem kaj pomagala!

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*