0
0

9.9.
Res je bila kot prava princeska, manjkala ji je samo še tiara. Ko je bilo vse nared, sva odšli. Vzeli sva taksi, saj je imela Sanja obleko. Ko sva prišli v klub, sva najprej balone napihnili z helijem. To je bil hec. Moj glas je zvenel tako smešno, da je Sanja skoraj počila od smeha. Kmalu potem so prišli njeni starši s torto, ki jo je naredila moja teta Rita. Res je bila popolna. Šli sva preverit na okoli če je vse nared: stolp iz stopljene čokolade je bil v redu (vanj sem rada pomočila jagodo), mini bar je postregal veliko razlčnih vrst pijače(za vse goste je bil zastonj), lahko pa si jedel čips, smoki in ostale prigrizke. Disko krogla je delala, prispel pa je tudi njen stric Benjamin, ki je bil komik. Kmalu so začeli prihajati gostje. Darila so dali na mizo. Kmalu sem videla da prihala tudi Oskar, dih mi je kar zastal. Pozdravila sem ga in pogoltnila slino. On pa mi je samo pomahal in odšel. Kmalu sem šla malo prigrizniti. Blizu mene se je pojavil Oskar.
“Hej!” me je pozdravil
“Hej!” sem mu odzdravila
“Kako se imaš?”
“V redu”
“Bi šla zaplesat”
“Lahko”
Plesala sva slabih deset minut, dokler mi ni pozvonil telefon. Bila je Mami.
“Hej ljubica, z očkom greva na službeno pot v Brazilijo.”
“Kaj???”
“Pazila vas bo teta Rita,”
“Mami nihče nas ne rabi pazit. Dovol smo veliki da sami poskrbimo zase.”
“V redu če ti tako praviš”
“Odrineva danes zvečer, to je zadnji let v Brazilijo ta teden,”
“Že no prav danes bom šla domov”
“Ne kar prespi pri Sanji. Jutri pa se le vrni domov,”
“Prav mami lupčka,”
“Adijo srček.”
Žur se je končal brez posebnih zapletov. Torta je bila seveda odlična in ostale stvari pa tudi. Zvečer je Sanja naložila darila v avto in smo je odpelja “domov”. Med tem ko sva si umivali zobe sem razmišljala o mami in očku kako sta se vozila z letalom. Ni mi bilo všeč. ulegal sem v posteljo in se trudila zaspati toda tega nisem mogla storiti.

0
0

Sorči. Pobrisali smo cel kup komentarjev. Žal so šle stvari predaleč. Bodite vljudni in spoštujte pisanje vrstnikov!

0
0

Kaj res nekateri ne morte vsaj nekaj dobrega najdt, da bi komentirali?? In kake so vaše sposobnosti pisanja? Me prou zanima.
;(

0
0

Hvala za vse pozitivne komentarje, upam da bo naslednji del priteglil tudi ostale, ki vam zgodba za zdaj še ne odgovarja.

0
0

Vikky bi lahko prosim brez grdih besed?
Če ti kaj ni všeč raje ignoriraj.

0
0

Pisanje ti gre odlično! Le tako naprejj 😉

0
0

Nadaljuj ful je dobr

0
0

Suuuuuuuuuuuuuuper zgodba piši jo še naprej

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice