-2
0

Hej. Moja BFF in jaz sva najboljše prijateljice že dolgo časa. Ampak zdaj sta jo dve sošolki porinili v nek čuden klub kjer žalijo mene in eno mojo sošolko. Jima je že 100000000000000 krat rekla da noče biti več v tem klubu pa jo še vedno vlečeta zraven. In vedno, ko se skupaj druživa jo vlečeta stran od mene. Ena mi je enkrat rekla, da ji je moja BFF rekla da nisva več BFF in da ji grem na živce. Pa sem jo vprašala, če je res pa mi je rekla da ni. Prisluškovala sem na vratih wcja (kjer imajo one govorilne ure) in je ena rekla da sva jaz in moja sošolka tečni kravi. Moji BFF je zaradi tega zelo hudo (to mi je napisala preko Viberja). Kaj jima naj rečem da bosta nehali s tem?????????????????????????? VEM DA JE PISMO DOLGO IN PROSIM VAS ZA POMOČ.

0
0

če tvoja BFF noče biti v klubu naj tistima puncama pove in naj se upre . če je žaljenje ponavadi res pretirano to povej nikomu ki mu zaupaš (mama…) in se bo ona pogovorila z njima. če nočeš izpasti toži baba se enkrat s BFF na samem s temi puncami pogovorite, ali pa ustanovite klub kjer boste opravljali niju in ko bosta izvedeli kako sta se oni obnašali se ti bosta opravičili.če te opravljata in sta nesramni sta mogoče ljubosumni nate… premisli malo.

0
0

Hej Kitty!
Pred enim mesecem ali dvema sem imela podobno iskušnjo in vem kako se počutiš. Najprej se pogovorita s prijateljico kaj si mislita o teh sošolkah zatem pa se posvetujta ali bi naredile svoj klub ali pa ne vsekakor pa se ne pridružita tem sošolkam.

0
0

a tvoja bff res noce bit v trm klubu? ker ce res nebi hotla bit se niti pogovarjala nebi z njimi…vprasaj jo

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice