1
0

Hi. Zelo rada berem (predvsem znanstveno fantastiko). Pozna kdo kakšno dobro knjigo? Veliko knjig sem že prebrala in mi malo zmanjkuje idej.

0
0

Hej!
Tudi jaz obožujem branje in prebral sem ogromno najrazličnejših knjig. Moja najljubša knjiga (zbirka) je Harry Potter. Ti si jo zagotovo že prebrala, a če je nisi jo MORAŠ!

0
0

Se strinjam. Zbirka HP je res dobra :).

0
0

Priporočam ti knjigo Harry Potter. Tukaj bi lahko naštela še veliko knjig. Priporočam ti da greš v knjižnico malo pobrskaš in zagotovo boš našla zanimive knjige.

0
0

Tudi jaz sem velik knjižni molj, zato poznam veliko dobrih knjig. Poleg Harryja so super zbirke še: Zgodbe iz Narnije, Hrup in kaos, Septimus Heap, Bartumejusova trilogija… Dobre knjige pa so še: Mesto sanjajočih knjig, Artur in Minimojčki (to je za malo mlajše), Otok nenavadnih otrok, Čudo, Bojevniki, knjige slo. pisateljice Nejke Omahen, pa Ivana Sivca, Janje Vidmar… No te niso ravno znanstveno fantastične, ampak so vseeno dobre. Lahko bi še in še našteval, ampak mislim, da je za zdaj dovolj. 😉 Sicer pa so v vsakem Pilu predstavljene knjige v rubriki Bralni grižljaj. Upam, da sem ti s predlogi pomagal! 😀

0
0

Hvala za predloge

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*