0
0

odločila sem se da zgodbe nebom več pisala. In potem vidim da je nekdo se podpisal z imenom nessi in napisal 5.del jesenske romance. Nisem jo napisala jaz. To me zelo prizadelo in kot da to ni dovolj je neka kessi čist prefejkala mojo zgodbo. Kaj vam ni jasno. A se sploh zavedate kok je mene to prizadel.

0
0

mogoče je pa to tvoja najboljša odločitev tvojega živlejenja.
mogoče če ne želiš prenehati lahko nadaljuješ, AMPAK nikakor ne v pilovi svetovalnici, tmreč pa na starševskem čveku.
ker starši radi podpirajo majhne nesposobne otroke.
nzk xoxo

0
0

Bla, bla, bla 🙂

STOP, no 😀

Vse je v redu. Pogovorili se bomo, kako preprečiti, da si kradete imena in to je to. Nihče ne ve, kdo ste in nikomur se ni nič hudega zgodilo 🙂

0
0

Nessi!
fejkeri zgodbe te ne smejo pokončati. strinjam se s tisto punco, ki ti je prva napisala odgovor.
a na kessi se ne smete spraviti kar tako saj veste, da ni prav dobra v šoli,…(to sme že napisala po zimske radosti 1. in 2. del).. mislim, da ji prek odgovorov lahko normalno človeško sporočiš, da te je prizadela in želiš naj preneha, ker je zgodba tvoja, saj si jo ti napisala AMPAK s nesramnostjo ne boš dosti dosegla.
in ne pusti, da ti prevzamejo zgodbe in ne na grd način 🙂

0
0

Nessi, ko sm brala komentarje od “petega dela” jesenske romance je bila nekaterima dvema človekoma všeč. mogoče bi lahko nadaljevala od tukaj naprej.
NE SMEŠ PUSTITI, DA TI PREVZAMEJO TO ZGODBO! dobre ideje imašin zato moraš iti naprej, če ne te bodo v življenju vedno ustavile take stvari.
NE PREDAJ SE KAR TAKO! vsi radi beremo tvoje zgodbe in te podpiramo.
upam, da se strinjaš z mano in nadaljuješ.

0
0

Zgodbe se mi vbistvu niti ne da več pisati če so pa pogoji takšni >:(

0
0

Vidite spet se je podpisala z mojim imenom. :(:(:(

0
0

In če sem te prizadela!! Koga briga!!!!!!

0
0

Hej!

Tvoja zgodba je cool, ne oziri se nafejkarje. Tvoja je izvirna, pohvale za zgodbe fejkarjev pa te res prizadenejo. Fejkarco prosim, da si izmisli svojo zgodbo!

Pohvale izvirni zgodbi!

0
0

Hej!

Tvoja zgodba je cool, ne oziri se nafejkarje. Tvoja je izvirna, pohvale za zgodbe fejkarjev pa te res prizadenejo. Fejkarco prosim, da si izmisli svojo zgodbo!

Pohvale izvirni zgodbi!

0
0

Hvala ampak nebom več pisala. Se vseeno pa ressss hvalaaa

0
0

sej veš, da so samo ljubosumne in iščejo pozornost. ne se sekirat zaradi tega. a veš kokrat se je to že men zgodilo? ti kr piši naprej in se ne oziraj na fajkerje in tiste, ki želijo prevzeti tvojo zgodbo.

upam, da sm ti pomagala 😉

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice